torsdag 9. november 2017

Jotun refleksjon ncs

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En varm gråaktig hvit tone.

Den har også helt klare rødlige undertoner. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.


Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser.

Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Disse rommene ønsker vi å male, men siden leiligheten ligger noe mørkt til ønsker vi bare en liten brekk på det hvite.


Alternativ 1: vi maler resten av veggene i leiligheten også i fargen Refleksjon. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan. En svakt gråaktig hvittone. Jotun LADY svarer: Hei Olga Skal alle detaljer, dører, lister og vinduer også males ? Hvis ikke må jeg ha Jotun fargenavn eller ncs kode på hvittonen.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Vi har malt noen prøvestrøk, og av en eller annen grunn, syns jeg den får et slags blåskjær i seg.


Får ikke det til å stemme med fargekoden. Handler det da mest sannsynlig om lyssetting eller bakgrunnen vi maler på? Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Farger til både interiør og eksteriør.


Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.

Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima. Står fint til farger med røde og varme undertoner, som varme gråtoner og dempede beigetoner. Jotun Lady 4Silke – En gulaktig hvit tone, med hint av grått.


Panelvegger maler du med LADY Supreme Finish og husk at Jotun Kvist. Vi har valgt Lady pure Color, Refleksjon som hovedfarge. Jotuns vannbaserte maling gulner ikke, men har du brukt oljemaling gulnes det. Noen spørsmål om fargen refleksjon : 1) om vi bruker denne på vegg - hva vil.


Og lykken var stor i dag da jeg endelig etter bare forsøk. Det er fargen refleksjon som vi har malt med i stua og kjøkkenet. Så nå blir gangen også malt i denne flotte fargen!


Våre høykvalitetsprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og forskjønne murfasader i det skandinaviske klimaet. Jotun Premium Mur er en vannavvisende maling som lar muren puste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg