fredag 3. november 2017

Shalam høie

Her har vi kafé, arbeidstrening og aktiviteter. Våre 2nd Hand butikker med arbeidstrening finner du i Dronningens gate og på Høie (Mosby). I Tordenskjoldsgate finner du vår avdeling Babettes Hus, nødovernatting for kvinner. I Dronningens gate kan du få utført enkle.


SHALAM WOMEN – ET GATENÆRT PROSJEKT. Har du noe på hjertet? Da er du hjertelig velkommen til å ta. Kaféen vil fortsette i kjent stil. VELKOMMEN TIL VÅR AVDELING PÅ HØIE.


Vår butikk ligger like ved Høie fabrikkutsalg på Mosby. Ny avdeling på Høie ! Babettes hus er et lavterskeltilbud som tilbyr nødbolig for kvinnelige bostedsløse i Kristiansand. Det må fattes vedtak fra NAV for å få tildelt nødboligplass her. Høie næringspark er et spennende mylder av både historie og muligheter.


Shalam høie

Bygningsmassen er fordelt mellom butikk, lager og kontorer. Det er stor variasjon og nytt liv i Høie Næringspark. Ryddig og fint, hyggelig og hjelpsom betjen. So keep up the good work.


Kontaktinformasjon for Høie fabrikkutsalg Mosby, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Med den ønsker vi å skape trivsel, trygghet og tilhørighet. Shalam Kristiansan Kristiansan Norway.


I lokalet finner du en klesavdeling med både nyere plagg, i tillegg til noe vintage. Besøk også Shalams utsalg i Dronningens gate og 72. Vi har flere muligheter for butikk. Velg 2nd Hand når det gjelder sommerens leseopplevelse! Posesalg: kr 1i Dronningens gate 16.


Kvadraturen på normalt køfrie strekninger, min til Vennesla. Høie er i oss, og blir i oss, som en sang vi hørte svært tidlig i livet, og som har fulgt oss siden. Eller som Ja, vi elsker. På området finner vi i dag bl. Eierne håper å få leid ut resten av bygningsmassen.


Imorgen braker det løs! Tilbudet varer også lørdag. I tillegg avdelingen på Mosby v Høie. Easily share your publications and get.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg