fredag 3. november 2017

Magnetisk tavle ikea

Stort utvalg av magnetisk tavle hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Vi har magnet og skrivetavler til bra pris! Hos oss finner alt innen magneter og relaterte produkter. Rask levering av lagervarer. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. IKEA - SKURAR, Magnettavle, hvit, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Du kan feste de inkluderte krokene på hvilken som helst. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre. Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk. Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen.


Kombinert tavle med magnetisk whiteboard og oppslagstavle i kork. Her kan du tegne og gjøre notater eller sette opp bilder og TO-DO-lista med nåler og de inkluderte magnetene. I kurven som følger med kan du oppbevare småting som penner og annet tilbehør til skrivebordet. Tavla tørker du bare av med en støvkost eller tørkeklut. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Magnetisk tavle ikea

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. IKEA - UDDEVALLA, Dekkside med tavle , antrasitt, En matt svart dekkside som også kan brukes som krittavle. Du kan skrive på den – alt fra oppskrifter og gjøremål til barnas mange aktiviteter. Velg ei dekkside i samme farge som døra for et helhetlig uttrykk, eller miks og match farger etter smak.


Bliv inspireret til opbevaringstavler med IKEA. Der er rig mulighed for at optimere din tavle. Opslagstavlerne kan du bruge i hele hjemmet. De er nemlig praktiske i bl.


Utmerket til påminnelser, huskelapper samt organisering og planlegging i hjemmet eller på arbeidsplassen! Magnetisk whiteboard med smal aluminiumsramme og pennehylle i plast. Enkelt å viske ut og skri. Utmerket til midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Opphenging gjøres med den medfølgende dobbeltsidige teipen eller de selvklebende magnetremsene.


Glastavler og whiteboards. Tavle til notater, huskelister,. Se udvalget af glastavler og whiteboards, som findes i forskellige størrelser og et væld af farver. Shop online på Bilka. Et magnetisk klembrett kan man feste direkte på en whiteboard- tavle eller annet magnetisk materiale.


Både selve brettet og klemmen er magnetisk og er sterk nok til å holde en god bunke papirer på plass. Tallmagneter leveres vanligvis på magnetiske ark med ulike tall med av hvert tall, totalt 3på hvert ark. På en Whiteboard tavle kan man notere ned viktige poenger, påminnelser, idéer, enkle diagrammer, flytskjemaer med mer.


Hos AJ Produkter tilbyr vi Whiteboards og magnettavler for mange typer bruk, og som passer til alt fra kontor og møte- og konferanserom til klasserom. Les under for litt mer informasjon om noen av våre typer tavler. Magnettavlen Spontan fra IKEA er lavet af magnetisk stål, så du kan bruge stort set alle magneter til Spontan tavlen. Du kan også købe nogle kraftige magneter i IKEA til tavlen, som faktisk er ganske udemærket, men de er bare meget store. Vi får dagligt henvendelser omkring magneter til Spontan tavler, så her er vores bestsellers.


Spar mye på vårt store utvalg Korktavler Oppslagstavler og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Metallplaten på baksiden av glasset gjør tavlen magnetisk. Leveres med tusj og svamp slik at du kan bruke tavlen med en gang. Tusjen kan festes på svampen når den ikke er i bruk, og siden svampen er magnetisk , sitter den alltid fast på tavlen.


En tavle kan anvendes til mange forskellige ting. Hos føtex har vi et stort udvalg af forskellige glastavler og whiteboards i alverdens farver og til alverdens formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg