fredag 24. november 2017

Alpina ecl elite classic pro

Kjøp Alpina Ecl Pro hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser!


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!

Det unike snøresystemet sikrer perfekt passform til foten din. Alpina ECL Pro WC er den tidligere World Cup-modellen i klassisk fra Alpina. Til trening og konkurranser for de aktive. Alpina Elite Classic - ECL PRO Den svært populære Alpina ECL -modellen er blitt enda bedre!


Hælkappe i plast gir god kraftoverføring til skien mens den innvendige hællommen inne i skoen har nupper av silikon, som holder foten på plass. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten.

Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Les tester og omtaler før du kjøper. Ny 3D bindsåle for bedre torsjonsstivhet.


Hælkappen er laget i plast med forskjellig tykkelse for best støtte og komfort. Stiv nede og mykere høyere opp, men med godt hold. Alpinas nye konstruksjon Active Edge Carbon gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere.


Lettere og svært presise. Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive. Trygt og sikkert hos Urverket. Reebok Classic Online. Check Out Our Latest Releases!


Finn laveste nettpris her. Torget Til salgs Sport og friluftsliv Skisport Langrenn. Rollerski Boot SK Alpina ESK Pro Summer 1 rulleskistøvel, skøyting. ECL Pro Summer er nå bygget opp likt som vintermodellen.


Denne brukes av verdens beste langrennsløpere på rulleski.

Alpina har tatt bort det utvendige materialet, og dette gjør den luftig og behagelig på sommerstid. Det er ikke til å komme bort fra at klassisk-langrenn har endret seg drastisk de siste årene, det stakes stadig mer. ECL PRO Marathon er en klassisksko spesielt utviklet for langdistanse. ECL skoen med Alpina sin nye konstruksjon Active Edge Carbon. Dette gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere.


Sammenlign tilbud fra Alpina. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. Det viktigste når du velger skisko, er at den passer DIN fot. Toppmodellene er lettest i vekt, har den tetteste passformen og dermed best følelse i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg