fredag 24. november 2017

Innrede funkishus

Innrede funkishus

Nytt funkishus med gamle klassikere. Nye hus er ikke upersonlige! Se hvordan familien i Trondheim har skapt et lunt hjem i sitt moderne hus. Vi hjelper deg hele veien. Der hadde vi barnerom i underetg (som var ubrukt), og vårt soverom i hovedetg.


Innrede funkishus

Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Det var litt langt mellom rommene spesielt når datteren vår baby, så hun har sovet på vårt rom til nå. Kaiti-huset (1kvm) er et vakkert og smart funkishus med store soverom, ba en stor stue- og kjøkkenløsning og en loftstue med balkong rett utenfor. Den er så klassisk og samtidig så god å sitte i. Den har fått den beste plassen i huset, ved vinduene som går fra gulv til tak i stua. Jeg falt for at det var funkishus ved sjøen i Bærum.


Jeg elsker beliggenheten og utsikten. Ved bygging av funkishus er mur et godt alternativ. Her kan man bygge hus med rette, glatte flater og unngå bruk av eksempelvis taklister.


Innrede funkishus

Flere leverer ferdige elementer til både vegger, gulv, tak og bærekonstruksjon. Fleksibelt ved at huset kan tegnes og elementene tilpasses med hensyn til høyde, rominndeling, vinduer etc. At det skulle være et funkishus var begge helt enige om. Imitasjon av krokodilleskinn på do.


Det Cecilie er mest fornøyd med i sitt nye hjem er de store vindusflatene, at det er høyt under taket, og at kjøkkenet er blitt et stort, moderne og funksjonelt rom, med plass både for hverdagsmiddager og fester. Se denne spesielle boligen! Ifølge Per Gilleboe, prosjektutvikler i 3D Bolig, jobbes det på spreng med å ferdigstille denne siste biten.


For en smakebit: Sjekk 3dbolig. Les omtale av 3d boligplanlegger på Digi. Luftig funkishus i Trondheim med sjenerøs takhøyde Åpent og innholdsrikt funkishus med et fantastisk ballrom, selvrensende vinduer, gasspeis og jordvarme. Av og til drømmer jeg om et eget rom som jeg kunne innrede og style om igjen og om igjen, forteller hun.


Arkitekten og pedagogen hadde samlet helt fra studietiden. Men da ekteparet var på boligjakt som pensjonister, ble det viktig å finne et hus som fortjente design-ikonene og kunsten de hadde samlet. Men så føltes det litt for usentralt. De hadde nytt funkishus. Jeg føler at hjemmet er blitt veldig oss.


Innrede funkishus

Julie Hole (29) og mannen Vegard Hole (39) – og datteren Live (4) valgte å gå for ferdighus, da de skulle bygge utenfor Eikeneset i Hordaland. Det er veldig annerledes enn et åpent. Huset er 2kvadratmeter stort og er fra Hellvik hus. Men de har valgt å innrede på en måte som gjør at dette virkelig er blitt deres hjem. Ellers må det MYE egeninnsats til om dere skal klare det til den prisen dere ønsker, og da er det vel best å innrede rom slik at dere får ferdigattest og kan bo der og så gjøre ferdig de siste rommene Et alternativ er selvsagt å bygge mindre og iht lommebok.


Du lurer kanskje på hva det koster å bygge hus? I denne artikkelen går vi gjennom alle huskostnader og priser – pr kvadratmeter i leilighet og hus. Tegneverktøy som lar deg innrede drømme­boligen din med ekte produkter, og ta bilder i 3D.


Med Roomsketcher kan du enkelt flytte vegger og plassere møbler, og du får se resultatet umiddelbart. Ta med plantegningen med dine ønskede tilpas­ninger til oss, så vil vi i Hellvik Hus hjelpe deg så godt vi kan å realisere drømmen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg