mandag 27. november 2017

Montere smartpanel på murvegg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


I hele leiligheten er det skjult el-anlegg, og jeg har som sagt veldig lyst på å sette opp veggpanel (MDF) i stue og gang, takhøyden er på 245cm.

Kan jeg montere veggpanelet rett på veggen med tilegnet lim, da jeg føler at å lekte ut veggen vil ta for mye plass. Eller burde jeg gå for helsparkling av alle vegger istedet? Har murvegg på noen av veggene i leiligheten, den er dekket med strie.


Planlegger å legge på smartpanel eller tilsvarende plater. Spørsmålet er hvordan feste disse? Holder det kun med lim beregnet for formålet, eller må man sikre med spikerplugg i topp og bunn hvor den blir skjult av list? Smartpanel på OSB plater som igjen står på horisontale lekter?


Ja, dette vil være et godt og solid alternativ, men selvfølgelig kostbart. Malingen har glans 20°.

I tillegg til malingen blir veggplatene til slutt lakkert med en UV lakk for ekstra god beskyttelse. Montering av veggplater direkte på mur innlegg 17. Plater på murvegg i kjellerstue innlegg 31. Montere smartpanel på yttervegg av siporeksblokker.


Lime ferdigmalte panelplater på en murvegg innlegg 16. Hei, Vi er litt uenige i hva vi vil ha på veggene, jeg ønsker å gå for recover ( tapet), men min samboer ønsker slett smartpanel. Begynn i et hjørne med fjær vendt inn mot hjørnet.


Ved montering av veggpanel er det viktig at man har avstand til tak og gulv. Avstanden bør være på 5-10mm. I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet, mens tverstående gir motsatt effekt.


Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Stående panel gir motsatt effekt. Noen skjøter kommer garantert på det lave punktet ettersom det er lavt punkt på av veggen.


Ved hjelp av et enkelt klikksystem som gir tette skjøter kan platene fint monteres direkte på eksisterende vegg. Vi har hørt om at det finnes en variant som kan limes direkte på veggen? Les også: Slik blir du en mester på Apple TV.


Korrekt montering til betong- eller murvegg. Om veggen du skal montere TV-en til er i betong eller mur nytter det ikke å skru rett i veggen.

Da må man ifølge Wangen bruke et murbor til å lage hull. Deretter trenger man en fasadeplugg med skrue, som selges samlet. Hei Holder på med oppussing, og har kjøpt Smart-panel. Jeg skal sette opp panel på en murvegg. Veggpanel på betongvegg – ByggeBolig byggebolig.


Driver å pusser en 4-roms leilighet om dagen, der så og si alt er i betong. I stue og gang er det glasfiber. Til veldig tunge skap som skal settes opp på en platevegg eller en porøs murvegg , kan det være en fordel å skru fast en list som skapet kan hvile på.


Det tar av for en stor del av trekket fra skruene øverst, slik at de bare skal sørge for å holde skapet på plass inn mot veggen. Man kan male over det gamle, man kan rive ned alt og bygge opp igjen med gips og maling, man kan legge gips utenpå og male, eller man kan gjøre som oss å henge opp smartpanel. Det er en smal sak å få smartpanelet opp på veggen.


Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Her på disse sidene har vi samlet en rekke gjør det selv-veiledninger som guider deg sikkert gjennom arbeidet med gipsplater.


Priser på gipsplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg