torsdag 9. november 2017

Blocket kristallkrona

Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton när varan skall. Mkt vacker kristallkrona. Inga skavanker, mkt fint skick. Höjd ca 70cm, diameter ca 55cm.


Går att ha levande ljus, alternativt (såsom på bild) kristallstav.

Lampan finns mil utanför Linköping. Helslipade långsmala pigg prismor nedtill och handbundna kedjor av octagon prismor i bästa Lyster kristall. Kristallkrona i klassisk svensk antikstil.


Empire är numera Sveriges mest populära design. Vi tillverkar den i tre storlekar, Höjd: 8 9 1cm. I fint originalskick. Hundratals äkta handslipade kristallprismor.

Många stearin- ljus och glödlampor. Ger mycket ljus, passar i ett stort rum med högt till tak. Helt handgjor fint hantverk. Begagnad men mycket välbehållen.


Säljes gärna till någon som gillar kristallkronor eller har en sedan. En vacker kristallkrona säljes. Stomme i metall som ser ut som antikmässing. Mycket gott skick, bilden gör den tyvärr inte rättvisa. Söker du en kristallkrona så har vi ett fint utbud av de populäraste i gustaviansk, empire eller modern stil.


Besök vårat showroom i Hökarängen eller handla. Golvlampa höj och sänkbar 500kr. Bordslampa i samma serie som golvlampa 250kr. Läslampor st 200kr. Vägglampor med skärmar 200kr.


Så, om du vill få detta bäst foto om blocket kristallkrona , Klicka bara på knappen Spara för att spara bilderna i din referens till din dator.

Här i vårt stora utbud kan du enkelt hitta en eller flera till ditt hem. Finns i lager Lamp24. Väldigt fin kristallkrona i äkta Swarowski kristall. Ett prisma är löst men den finns kvar så det är lätt att sätta tillbaka den, om man har färdigheten och rätt verktyg.


Det är extremt spännande att ha den fina digitalt foto som kan inspirera dig. En fin gustaviansk krona finns även på blocket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg