mandag 6. november 2017

Morgendis soverom

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene.


Siden har vi utfordret norske hjem med røde, oransje og rosa vegger. Vi har blandet oss frem til fargekart som kanskje har presset oss utenfor normen og komfortsonen med eksotiske impulser og kontinental inspirasjon i stuer, soverom og kjøkken.

Våre vakreste turkise og blågrønne farger. Se fargene og få forslag til gode farger som du kan kombinere med. Grønt i blåfargene gir ro og harmoni. Vi har morgendis mot kalkhvit og den ser litt lilla ut hos oss også.


Har kalkgrå på et annet soverom , men den blir noen hakk mørkere igjen enn morgendis. Ikke sikker på om den gjør seg så godt til bomull heller. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne.

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Soverommet er et sted man skal slappe av og roe seg ned. Da er det ekstra deilig å legge seg i et rom med et vakkert interiør.


Her gir vi deg gode tips! Vi skal male soverommet (se bilde nedenfor), og i den forbindelse trenger vi litt fargetips. Alt annet skal være i bomull (tak, vindu, osv.),. Det er en deilig dempet, sval rosatone. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg.


Vi skal male et soverom (grått i dag) og to rom som ligger vegg i vegg med en skyvedør i mellom (et skal bli kontor og er gjesterom). Disse rommene er i dag blå. Lister er i eggehvit, taket i klassisk hvit. Gulvet på det ene soverommet er i lys grått.


Rommene som grenser til alle de tre rommene er malt i morgendis. Slik velger du riktig gråfarge!

Det kan være like komplisert å kombinere duse grånyanser som sterke kulører. En annen venninne har malt hele stuen i Morgendis og hadde hvitt før, ble veldig fornøyd. Det beste med denne fargen er alt alle farger passer til den. I hallen og gangene hvor det ikke kommer inn så mye lys har vi brukt fargen som er hakket lysere. Den heter skumring, bilder kommer.


Bygrå er fint på soverom ,. Morgendis , flott lysegrå farge som passer godt til lister og dører som automatisk kommer i hvitfargen bomull. Farger til både interiør og eksteriør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg