søndag 26. november 2017

Beste husmaling 2015

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Hjorts råd for å finne det beste malingsproduktet er: - Velg et produkt som har vært på markedet en stund og som man har endel erfaring med.


Dessuten kan den gjerne ha vært testet med et bra resultat, for eksempel i Folksams malingstest, uttaler Hjort til Dinside. Produktene har fått karakteren bra valg, tvilsomt valg eller anbefales ikke. Billigmaling blant de beste Fraråder kjøp av populær husmaling.

Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best , sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Siden Butinox Futura Selvrensende tørker fort og er lett å jobbe me vil malingen spare deg for mye tid. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid.


Hybridmaling er det beste fra akryl og alkyd i én og samme boks. Den består av en blanding mellom alkyder og akryler, og kombinerer de beste egenskapene fra bindemiddeltypene. Alkydbindemidlene bidrar med god beskyttelse mot fuktinntrenging og gir en fin glans, mens akrylen gir værbestandighet, god farge- og glansholdbarhet, samt gode påføringsegenskaper.

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler husmaling. Vi bryr oss om ditt personvern. Hvilken maling holder seg best over tid? Stor test av husmaling.


Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Fra vår søkestatistikk ligger maler-kategorien på en 42. Sammenligner du mange varierte tilbud kan du enkelt sammenligne priser og velge ut det beste.


Kan også brukes på underlag som metall, trykkimpregnerte uhøvlede materialer, plastbelagte underlag og mur. Metall må grunnes med egen metallgrunning. Malingen har har en fantastisk inntrenging og beholder farge og glans år etter år.


Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har Norges beste garanti! De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov. Denne samletesten er basert på to tester, og ettersom disse inneholder mer enn 1varmepumper tilsammen, har vi valgt å kun inkludere de varmepumpene som gjorde det best i de ulike testene, og for de ulike klimaforholdene. Dette gjør testen mer oversiktlig, og du får kun en oversikt over de beste av de beste varmepumpene på markedet.


Her er de beste elsyklene. Elsykkel blir mer og mer populært, men det kan være vanskelig å navigere elsykkelmarkedet. Få gode tips til hvordan du velger rett elsykkel, og se hvilke modeller som gjør det best i test her.

De nye vannbaserte langtidsmalingene har en mykere film, som ikke flasser på samme måte som oljemalingen. Vi selger nå mer og mer av langtidsproduktene, og du kan bruke dem oppå flater som allerede er malt med oljebeis, oljedekkbeis eller oljemaling. Vannbaserte produkter med litt olje i gir det beste av to verdener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg