fredag 24. november 2017

Morgendis kofte

Morgendis kofte

Feminin og litt pyntet kofte i duse og delikate natur- og blåtoner, med lett innsvinget liv og kledelig lengde. Koften har fine detaljer som enkle broderte maskesting og fine paljetter. Pris NOK 95inkl. Dette er en klassisk kofte i delikate brune og rosatoner på kittfarget bunn.


Morgendis kofte

Det er brodert maskesting i disse motivene. Nå kjører vi samme kurs på NORSK! Bli med på kurs og KNIT A LONG! Der vil du få all den hjelpen som du trenger.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Her finner du bilder av alle modellene som vi leverer garnpakker til. De fleste av modellene er helt nye design og i garnpakkene til disse følger det med alt du.


Til småjentene var det ikke til å unngå at det måtte bli en rosa kofte også. Morgendis junior kofte rosa. Vakker, feminin og litt pyntet kofte i duse og delikate natur- og blåtoner, med lett innsvinget liv og kledelig lengde. I eldre trykk finnes også Nancy kofte nr som bare er en annen fargeversjon.


I nyere trykk er altså begge fargeversjonene samme nr i. Jeg har en garnbutikk her i Tyskland og der blir det selvfølgelig ikke strikket norske kofter. Men etter at jeg begynte med en fast strikkegruppe har fire damer våget seg… Tja, for ikke å komme ut å kjøre strikket jeg ei kofte til meg selv i fort fart som prøveobjekt og da ble jeg veldig glad når jeg fant denne utmerkede bloggen! Ny kofte i duse og delikate natur- og blåtoner, med lett innsvinget liv og. Kan hentes sentralt i Oslo, eller sendes i posten. Kjøper betaler porto.


Morgendis kofte

Se mer av sidselhoivik. Kvalitet, design og holdbarhet vil alltid ligge i kjernen av det vi er. Oleana sine produkter er produsert på egen fabrikk i Ytre Arna, Norge. Mål : fra skulder og ned cvidde 1carm cm.


Feminin kofte i delikate farger med rute- og stjernemønster som gjentas på hele bolen og nederst på ermene. Eller det vil si, framsiden ble fin, og baksiden ikke. Og siden baksiden av stolpene vises i halsen når kofta ikke er knappa helt igjen, la dette en demper på helhetsinntrykket. Og hvor ofte bruker en egentlig en kofte helt igjenknappa? Da ble rillestrikk et bedre alternativ!


Morgendis kofte

RunAmmuck Yarns and Fibers. Hippie kofte or Jacket pattern by Sidsel J. Sizes: S (M, L, XL, XXL) Susan Marsnik. Fair Isles and Colorwork. Ved å klikke på bildene vil du kunne se flere og. Lekker og feminin genser i enkel og rett fasong.


Her er det lekt med det tradisjonelle Setesdalsmønsteret og gitt det et nytt, lett sporty og romantisk preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg