fredag 3. november 2017

Lukket visning tjuvholmen

Bestill drømmeferien med Agoda. Lukket visning er tilbake, og de luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge.


Megler Øyvind Olstad viser frem ungkarsleilighet på Tjuvholmen i Oslo som skal selges. Denne leiligheten inneholder alle de tre P-ene, nemlig peis, parkett og.

Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett. Elin svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie.


Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. Baren er lukket og kan leies privat enten du skal ha et privat selskap eller en heidundranes feiring.


De luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Lilloe på lukket visning i et townhouse ypperlig plassert på beste Manhattan.

Det har vært bra respons, men i og med at vi har lukkede visninger, gå r. Flere meglere opplever at en budgiver i forbindelse med en budrunde, opplyser at budet skal holdes hemmelig. Dette krever aktsomhet fra eiendomsmegler. I programmet tar norske meklere seerne med inn for å kikke på svært eksklusive eiendommer. Dette er ikke eiendommer du finner på Finn. I tirsdagens premiere får vi blant annet innblikk i Norges dyreste hytte.


Den koster millioner kroner og ligger på Geilo. Det pirrer selvfølgelig nysgjerrigheten. Selv i verdens rikeste land vil jo mange av oss vite hvordan de virkelig rike og vellykkede bor. De som ikke trenger å fomle med fyrstikker og tennbriketter når de skal fyre opp i peisen, men som i stedet styrer det hele fra nettbrettet.


Her kan du streame TV-programmer og gamle avsnitt fra dine favoritter på PC, mobiltelefon. Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, hvor magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere.


Vi er opptatt av god mat og drikke i samspill med kunst og kreativitet. Boligen ligger på toppen av Bygdøy allé i en de mest ettertraktede delene av Frogner. Tjuvholmen er en fin plass for å gå tur, ta en øl på kaia, eller spise en god middag.


Det er alltid mye folk her.

Bør vurdere å bestille plass på resturant for å være sikker på å få bord. Vår viktigste oppgave er å gi våre kunder en unik opplevelse ved kjøp og salg av eiendom. Alle faser av bolighandelen er like viktig og du som kunde skal føle deg meget godt ivaretatt når du samarbeider med oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg