torsdag 16. november 2017

Froste vindu spray

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å froste glasset på en billig og bra måte. Man skal huske (som alltid med spraymaling) og spraye mange tynne lag for å få det jevnt.


Jeg er ikke sikker på hvordan det holder seg i våtrom, men så lenge vannet ikke står rett på vinduet tror jeg det burde holde. Jeg har selv tenkt å froste et vindu i en dør jeg har. Kan man gjøre dette enkelt med en spray ? Vil det være en permanent og god løsning? Skal jeg da spraye innvendig eller utvendig? Vindusfolie i høy kvalitet som er produsert med et innovativt statisk konsept for enkel montering.


Klipp folien til ønsket størrelse, spray vinduet rikelig med vann eller vindusvask og dra av beskyttelsesplasten. Posisjoner så folien på vinduet og bruk en sletter til å presse alt av vannet fra midten og ut mot kantene. Gjør-det-selv eller andre ved hjelp av frost spray på glass, kan også søke om dette. Vindu frosting eller vinduet film fungerer omtrent som et klistremerke. Rengjør vinduet med et vindu - spray og tørkepapir.


På badet er det et ganske stort vindu , som vi tenkte vi skulle skaffe en eller annen type gardin til. Utenfor er det nemlig en veldig trafikkert vei, som har utsyn rett inn i dusjen! Etter hvert kom tanken på at vi kanskje skulle prøve å froste det. Så var jobben å finnet ut hvordan.


Skulle vi kjøpe en type film, eller spray ? Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Det hopper ikke på vinduene av seg selv, men du ruller det bare kjapt på med en malingsrulle. Mange med store vindusflater føler at det gir et stort innsyn i boligen, og ønsker en måte å dempe det. Da kan frostede vinduer være løsningen. Hva med å skape effekten gjennom en spray eller folie?


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Tillat en smal klart glass grensen, eller fylle vinduet helt.


Disse spray er tilgjengelig på håndverket butikker og hjem forbedring butikker som for eksempel Home Depot. Hvis du vil legge til en design, kjøpe sjablonger og bruke dem på glasset før sprøyting. Den kommer stakk til et glanset. Hvordan avinstallerer Glass Murstein. Glass : Unngår splintring, beskytter skarpe kanter og spisser, unngår innsyn ( frostet glass ). Salt spray : (ASTM B -117) passed 0hours.


Gir en frostet overflate på glass! Ikke egnet til isopor. Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent. Denne folien har en lekker fargetone og er ispedd glitter.


Spray med en avstand av ca. Med frostet folie på et vindu beholder du opptil av lysgjennomgangen men hindrer innsyn. Tenkte jeg bare skulle si at her om dagen oppdaget jeg en spray på biltema man kan bruke for å froste vinduene. Klikk her for link til innlegg med frost på glass i sprayform.


Til neste gang – ta vare på deg selv ! Selv med en frostet effekt kan du bruke et mønster. Froste Vindu sjelden endret. For hver tidel U-verdien på vinduet reduseres, får du en årlig energibesparelse på kWh per kvm vindusareal.


Vet du byggeåret for boligen din kan du finne U-verdien til vinduene. Eldre vinduer , med et enkelt vanlig glass i ramme har som regel en U-verdi på cirka 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg