mandag 6. november 2017

Lydopptaker elkjøp

Alt innen musikkstudio utstyr. Butikk og serviceverkste med mange års erfaring både med elektronikk og instrumenter. Gjør en kupp på musikkutstyr. Her finner du gode tilbud! Se de nyeste produktene.


Lurer du på noe om musikk? Høy lydkvalitet på opptak og lang batteritid. Sony lydopptaker ICD- UX560B (sort) - Sony UX5er en digital lydopptaker med GB innebygd minne, høy-sensitiv S-mikrofon, direkte USB-tilkobling og innebygd lagrings-og innspillningsfil for enkle søk. Kjøp diktafon på NetOnNet! Sony diktafon ICD-BX1- Sony diktafon ICD-BX1med GB minne, kraftfull innebygd høyttaler, lang batterilevetid og en LCD-skjerm.


God lyd gjør enhver medieopplevelse bedre, enten du ønsker å nyte favorittmusikken på farten, få liv i festen eller bare føle at du befinner deg midt inni handlingen når du ser film. Hodetelefoner til enhver anledning, bærbare høyttalere med Bluetooth, hjemmekinoanlegg: Uansett hva du måtte ønske, finner du det du trenger hos Elkjøp. Sammenlign pris på lydopptaker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Lydopptaker elkjøp

Liten og brukervennlig lydopptaker med meget god lydkvalitet. Med SVOS (Super Voice Operated System) har opptakeren batterilevetid på opptil 1dager! Finn tilbud på 1produkter fra Zoom, Olympus, Tascam og mye mer.


En diktafon eller et lommeminne bruker du for å spille inn samtale, intervjuer og forelesninger som du vil kunne lytte på senere igjen. Håndholdte lydopptakere, inkludert Zoom- og Tascam-opptakere. Et stort utvalg gode opptakere er tilgjengelige nå på nett. Lydopptaker , en god app for opptak, er det praktisk og praktisk. Du kan bruke den til å redigere dine lagrede opptak.


Vår lydopptaker gir høy kvalitet opptak uten grenser av tid (kun begrenset av minnestørrelse). Vi har resultater for Lyd opptaker til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Hos oss på NetOnNet finner du diktafoner for de leste behov og lommebøker fra merker som Olympus, Sony m. Bestill fraktfritt online eller besøk din.


En liten opptaker, i virkeligheten en high-end-diktafon, kan være den perfekte løsningen i forbindelse med intervjuer, konsertopptak eller meget enkel. I de senere år er lydopptakere blitt både små og billige, og produsentene hevder at de likevel fungerer bra nok til profesjonell bruk. Til å sjekke et snitt av. Skjult lydopptaker (lett å bruke) Liten og effektiv lydaktivert opptaker med opptil dagers standby (kan utvides til en uke med powerbank) og 8GB minne og en eneste knapp (av og på).


Legg den i en skuff og den vil ta opp lyd i rommet i flere dager. Sett den inn i PC eller MAC for å høre på opptaket og lade batteriet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg