mandag 20. november 2017

Huawei watch test

Huawei watch test

XWatch Is Here To Satisfy The Most Demanding SmartWatch Users! If You Have Never Owned a SmartWatch Before, This Watch is for You! X Watch Is Here To Satisfy The Most Demanding SmartWatch Users!


Huawei watch test

For selv om det vitterlig ser ut som en klokke og produktnavnet inneholder ordet Watch , er ikke Watch GT like smart som konkurrentene fra for eksempel Apple og Samsung, med funksjonalitet som i utgangspunktet har mer til felles med aktivitetsarmbånd. Eksemplaret vi har fått til test er sort, med sort rem. Vi synes nok at klokkene i blankt metall er litt stiligere, men det er smak og behag. Remmen har standard feste, så den kan du bytte om du vil. Sammenlign smartklokker og se hvilke som er best i test.


Det vi likte best ved forgjengeren, var hvor pen og luksuriøs den føltes. Den har et flott design, god skjerm og ikke minst en utrolig batterilevetid. Selv om Watch GT ikke er like smart som for eksempel Apple Watch Series så har Watch GT mange av funksjonene som definerer en smartklokke.


Watch er andre forsøk på en smartklokke fra den kinesiske mobilprodusenten, og ser vi på designen alene, må vi erkjenne at vi nok syntes den første utgaven var bedre. Så vänta till månadsskiftet innan du slår till. Prisen ligger rett under tre tusen kroner, hvor den legger seg litt under prisklassen til for eksempel Fitbit Ionic og Samsung Gear S3. Du kan bruke den til å motta samtaler og meldinger, og du kan bruke den som treningsklokke bl.


Finn laveste nettpris her. Auch die Genauigkeit bezüglich der Streckenabweichung liegt in einem. Watch GT har ofret den brede programvarestøtten til Wear OS til fordel for batteriti og den gode nyheten er at det har fungert.


Die Neuerungen gegenüber dem Vorgänger Watch GT fallen jedoch marginal aus. Im Test fand die Uhr das Signal auch in der Stadt sehr schnell. Die Sensorik dient nur dazu, Routen beim Sport aufzuzeichnen, eine Navigation darüber ist nicht vorgesehen. Immerhin hilft ein Kompass bei der Orientierung.


Enstaka butiker säljer den redan nu, men på direktimport och med betydligt högre pris än vad den väntas landa på. Unsubscribe from mobiFlip? Det ger en indikation på vad du kan göra med klockan, tre av fyra appar har med aktivitet och träning att göra. Les tester og omtaler før du kjøper.


Huawei watch test

Der Test zeigt, ob der. Tidligere smartklokker fra selskapet har vært utstyrt med Qualcomm-brikker, men det virker ikke som det er tilfellet med denne utgaven. Il s’agit d’une concurrente directe de la Samsung Galaxy Watch proposée elle à 309.


Le seul point sur lequel cette montre n’est pas au niveau de sa concurrente, c’est sur l’interface. Während des Tests stechen einige Wertungskategorien besonders positiv hervor. Huawei Smartwatch - REVIEW - Duration: 9:16.


Huawei watch test

So überzeugt der Kandidat in den Bereichen Ausstattung, Bedienung und Akku. Klockan visades upp första gången redan i våras på mobilmässan i Barcelona, vilket alltså är ett antal månader sedan. Test og anmeldelse af Jabra Elite 75T. Ah batteri og 1Hz skærm 11.


Ah, W opladning og skærm med 1Hz opdatering samt fem kameraer - ifølge rygter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg