fredag 17. november 2017

Beslag skyvedør

Beslag skyvedør

Skyvedører - Upp till rabatt! Vi sender over hele Norge. Stort utvalg og gode priser. Spør våre eksperter i butikk. Praktisk avskjerming av rom eller garderober!


Beslag skyvedør

Inneholder skyvedørsruller, dørfester. Hos Habo finner du et bredt utvalg av beslag for skyvedører. Les mer på nettsiden og finn rett skyvedørsbeslag som passer dine behov!


Retro beslag : Et nytt gammelt beslag leveres i sort matt utførelse. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Her finner du også håndtak og hengsler til dører og vinduer. Vi har håndtak og knotter til skuffer og skap.


Når du skal skifte vinduer og dører på en enkel måte kan du også finne karmskruer i vårt sortiment. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. For dører med vekt opptil kg. Kan benyttes for både tak- og veggmontering.


Sportboden til hytta tar form. Jeg tenker å ha plass til snøfreser til høyre, samt inngang til bodens varme del der. Noen som kjenner til beslag som kan brukes? Vi tilbyr lås og beslag til dør og vindu, samt beslag til kjøkken, garderobe og med et stort utvalg av skyvedørbeslag til garderobe – dører og porter. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Skreia i Østre Toten Kommune og har et godt samarbeide med våre leverandører, både i Norge og internasjonalt.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg. Du kan velge mellom forskjellig beslag til din skyvedør. Alt fra runde til ovale skyevdørsskåler. Ta en titt på vårt utvalg her.


Over år med fornøyde kunder. Beste Priser Med Handlesmart! Bøylegrep til Retro skyvedør. Vi leverer beslag til skyvedør fra flere leverandører som Hawa, Eku og Svalk. Et annet populært gjør det selv-prosjekt, er å lage skyvedører i boder utendørs eller i garasjen.


Her er skyvedøren også en plassbesparende måte å åpne og lukke av et rom på. Skinner til skyvedører. Når du skal bygge en skyvedør , skal du bruke skinner til skyvedører og beslag til skyvedører. Vårt sortiment inneholder et stort utvalg beslag til glassmontasje, dusjhengsler, klemfester, bolter, speiloppheng, hylleknekter osv.


Vi fører også kitt, silikon, lim- og fugemasser, samt verktøy, sugekopper, lister, profiler og annet tilbehør for montering av glass. Med denne hakelåsen vil din skyvedør kunne låses med vrider. Har du ikke behov for å låse din skyvedør kan du i stedet velge en draring hvor ringen bl. Beslag , hengsler og montering Viser 4produkter.


Beslag skyvedør

Alt du trenger av beslag , hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Vi er forhandler av danske VIPP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg