torsdag 30. november 2017

Potteplanter inne

Husk å registrere din fødselsdato og huk av for å motta nyhetsbrev. På din fødselsdag vil du motta et nyhetsbrev med en gave fra oss. Din fødselsdag må være registrert senest dagen før din fødselsdag. Du kan hente gaven i alle våre butikker innen dager.


Medlemskapet er gratis og kortløst. Med grønne planter får du et behagelig og mer harmonisk innemiljø. Det finnes plantesorter som passer til alt fra et solrikt vindu til en mørk krok, og planter som ikke trenger å vannes så ofte.


Finn dine grønne potteplanter til stuen her! Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Det er nødvendig å finne ut hva slags belysning en potteplante trives best i. Gjødsling av potteplanter Potteplanter trenger å gjødsles, spesielt når de holder på å få knopper.


Søker du etter småfluer? Trenger du kjerringrå tips og hjelp om småfluer, så finner du det her. Sett farge på hjemmet med blomstrende potteplanter. Det finnes en nær sagt uendelig variasjon av inneblomster, så du finner garantert noe som passer hjemme hos deg.


Siden blomsterfluer trenger fuktig jord for å formere seg, er det enkleste rådet å sørge for at de ikke har noe fuktig jord å legge egg i. De fleste vanlige potteplanter tåler å tørke skikkelig en gang imellom. Det er ikke nok at det kjennes tørt ut i jordoverflaten, det må bli helt tørt, gjennom hele jordklumpen. Bli kvitt blomsterfluene ute og inne. Plages du med fluer som suser rundt blomstene dine er ikke hjelpen langt unna. Sjekk ut Grønne Planter Innendørs.


Potteplanter inne

Beste Priser På Potteplanter. Sammenlign pris med oss! Ferievanning av potteplanter både inne og ute med “selvvanning”. Høy temperatur gjør at fuktigheten fordamper før vi vet ordet av det, og små potter med lite jordvolum er mest utsatt for tørke.


Stell av potteplanter. For å holde potteplantene friske og vakre kreves det pleie og omtanke. Halvdøde og skrantende stueplanter er ikke akkurat noen fryd for øyet. Bladlus kan finnes ofte i potteplanter, inne eller ute, gruppert sammen i tette grupper suger saft fra planter.


Potteplanter inne

En tunge angrep kan gjøre mye skade på kort ti og et angrep kan bli tung raskt hvis ikke oppdaget. Se etter bladlus på ny vekst og under bladene hvor de skjuler. Blomstrende inneplanter gir liv i hjemmet. Kompetansemål: - Forklare varebehandling og gi relevant informasjon om planter, blomster. Du vanner for lite eller for mye De aller fleste planter mistrives om luften inne i boligen blir for tørr - noe som kan være et problem inne hos mange i de kalde vintermånedene.


Tenk på at mange av plantene vi holder som potteplanter høres hjemme i tropiske klima som er både varme og fuktige. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Skal du potte om potteplantene, bør du bruke ny og frisk jord.


Potteplanter inne

Dette er min måte å bli kvitt dem på: Ta en vanlig brødpose-en som er av helt klar plast. Legg den et sted med bunnen mot dagslyset eller annet lys. Legg inn på midten en liten bit av et eple eller banan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg