torsdag 16. juni 2016

Utendørs høyttalere innbygging

Utendørs høytalere fra Danmusikk. Stort utvalg og alltid gode priser! Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Du kan få modeller til både bakgrunnsmusikk, surround og seriøs, audiofil hi-fi. Bakplaten er montert i sitt eget fukttette gummioppheng, slik at den kan følge med på vibrasjonene og slik forsterke bevegelsene fra basselementet. Dette prinsippet er kjent fra høyttalere med slave-elementer, men her oppnår BW både mer og dypere bass og en værbestandig konstruksjon.


Hi-Fi Klubben har bluetooth høyttalere fra en rekke ulike merker. Vi er eksperter på innfellingshøyttalere. Er du opptatt av kvalitet og ønsker personlig service, er Soundgarden stedet for deg. Det dreier seg helt enkelt om å skaffe høyttalere som tåler å befinne seg nettopp utendørs.


Og da snakker vi ikke om å trekke en plastpose over fatterens gamle bokhyllehøyttalere. Dette dreier seg om høyttalere som er konstruert i spesielle materialer, ofte mer eller mindre det motsatte av det man pleier å ville ha innendørs. Det finnes veldig mange høyttalere på markedet i dag.


Du får dem i mange ulike størrelser og kvaliteter, og prisnivået avhenger av hvilke kvaliteter du ønsker. Når det kommer til høyttalere til bruk utendørs , så bør du velge noen med høy IPX sertifisering, sier Frank Bruun, daglig leder i Alt i lyd AS. Få tilpasset din opplevelse med utendørs høyttalere Vi kommer med detaljerte beskrivelser av hvordan vi best utnytte Omnitronics utendørs høyttalere. Flere høyttalere kan kobles sammen.


Balansert lyd med trykk i bassen Charge tåler vann, og har et batteri som holder nesten hele døgnet, og som kan låne strøm til obilen. Man kan også koble sammen fl ere JBL- høyttalere trådløst for større lyd. CP-WT3er en påkostet modell i Monitor Audio’s serie av høyttalere med kabinett for innfelling i vegg.


Til sammenligning er volumnivået i Norge for innendørs og utendørs konserter regulert til dB over tre timer, og maksimalt støynivå på 1dB Fast, og 1dB peak. Så skal du på fest, er det flere høyttalere i testen som virkelig kan gi deg festival-lyd for pengene. Du kan lese mer om krav til støynivå på Arbeidstilsynets nettside.


CP-CT380IDC er toppmodellen i Monitor Audio’s serie av høyttalere med kabinett for innfelling i tak. Den er kompromissløst laget i aluminium i en ekte 3-veis konstruksjon med C-CAM RST bass. Unik invertert koaksial C-CAM RST mellomtone gir best lyd i klassen. Bærbare høyttalere har blitt svært populære de siste årene.


Med trådløs lyd kan du ta med deg musikken i parken, på stranda eller på reise. Du bruker mobilen til å spille av og flere av høyttalerne er til og med vanntette! Sikringsholder til innbygging 5x20mm Sikringsholder til innbygging , med to loddefliker.


En glassikring blir også kalt en finsikring, de to betegnelsene dekker over samme produkt. For oss er lyd og bildekvalitet det viktigste. Vinskap for innbygging.


Våre modeller Premium og Elegance er vinskap som enkelt kan bygges inn i en nisje under kjøkkenbenken, uten sokkel i front.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg