torsdag 2. juni 2016

Nordisk stil interiør

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Innslag av naturlige materialer kombineres med moderne kjøkkeninnredning fra HTH og en stilig baderomsinnredning for en nordisk stil. Interiør i nordisk stil. Du får et klassisk, elegant og funksjonelt utgangspunkt slik at du kan legge til dine egne interiørfavoritter for et personlig hjem. For dem som ønsker å skape den nordisk stil i stuen på 1-2- har Kathrine følgende oppskrift: – Velg gjerne flere nyanser av samme farge og en kontrastfarge som kvikker opp litt, og som kan tilføres i små doser.


Videre er det rene og ekte uttrykket viktig, så sørg for innslag av naturmaterialer i interiøret , sier hun.

Nordisk stil – hva er det? Det er en terminologi som har blitt allemannseie, men hva betyr det egentlig, og hvordan skal man kjenne det igjen? Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn. Selv om nordisk stil karakteriseres som ung, så handler ikke det om alder, men om mentalitet og livsstil. Denne stilen er populær her til lands, kanskje på grunn av enkeltheten og nærheten til naturen.


Skandinavisk stil med en vri Til daglig jobber hun med interiør i alle stiler og farger. Ble mye lysere og virket mye større, noe jeg er veldig godt fornøyd med.

Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Rask og enkel handel på Ellos.


De har innredet med en nordisk stil og tilført noen rustikke elementer for å gjøre uttrykket hakket røffere. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi elsker den nordiske, rustikke og litt skjeve stilen , sier Diana.


Vi har samlet på møbler i en årrekke, og det gjør at interiøret vårt blir mer personlig enn om vi skulle kjøpt alt nytt. Tenk rene, friske farger: lyse nyanser av grønt og blått, elfenbenshvit og naturlige lyse tretoner, som ask, bøk og hvit furu. Moderne nordisk stil kombinerer moderne, lyse tremøbler med en nøytral fargepalett, for å lage følelsen av romslighet og fredfullhet.


Hos oss finner du en nordisk og tidløs, men varm og personlig stil. NORDISK stil kjennetegnes av lyst interiør med sterkt innslag av lyst tre i furu, gran, osp, ask og eik. En ærlig materialbruk hvor tingene ikke gir seg ut for å være noe annet enn det de faktisk er. Naturlige materialvalg.


Fargene som går igjen i den nordiske stilen er gjerne få og kulørsvake, og danner en rolig. Falt for den nordiske stilen. Det var den gjennomførte, nordiske stilen og det moderne uttrykket Nib-jentene falt for.


Og de valgte ut bloggen fordi hun har en rendyrket grafisk og dus stil , som de syns er spennende å trekke frem.

Hvert rom henger sammen og det er gjennomgående gulv i alle rom, forklarer Ann Helen. I tillegg viser forskning at pulsen og stressnivået vårt synker når vi tar på treverk. Dekorer også gjerne med grønne planter rundt om på baderommet og skap din egen lille oase. Da passer det bra at materialer som tre og marmor gjør seg godt på et baderom i lys og nordisk stil , særlig i kombinasjon med glass og keramikk. Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør.


Eg håper du vil trivast her inne hos meg. Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Og har du spørsmål så nøl ikkje med å ta kontakt. Mer spesifikt, om stilen i bronsealderens norden, eller om nordens folkekunst innen for eksempel treskjæring, rosemaling eller andre former for husflid.


Alle stilartene som nevnes i denne artikkelen har hatt ulike grader av popularitet, og har blitt opptatt i nordisk husflid i varierende grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg