torsdag 9. juni 2016

Cd oppbevaring mappe

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største utvalg og dagers angrerett. CD og DVD og Media oppbevaring og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill online i dag f? Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. DVD- mappen er en praktisk og enkel mappe for oppbevaring av DVD-er, CD-er og Blu-Ray.


Med vår DVD- mappe kan du samle hele DVD-samlingen din på ett ste så du unngår å måtte lete etter DVD-filmene dine. Samtidig sparer du mye plass i hyllen eller skuffen. CD -, DVD- og Blu-ray-lagring.


Beskytt CD - og DVD-platene i lommer eller etuier. Vi har tynne plastetuier som beskytter mot støv, riper og smuss, og fôrede etuier med plass til mange plater på ett sted. Etuiene kan brukes til alle typer disker, som f. Blu-ray, CD og DV og både til lagring og når du skal ta dem med deg bort. NB: Uten lommer – de må kjøpes separat.


MAPPE PLAST PETTER USB TIL USB. CD – OPPBEVARING LOMMER AIDATA APK10. Finn og lagre ideer om Cd oppbevaring mappe på Pinterest. Nestabilities framelits and spellbinders storage. Cd -cover, cd – mappe , palstmappe, platboks gjerne Tuppervare, dassrullkjerne, tørkerullkjerne, hermetikkboks.


Cd oppbevaring mappe

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Ved å klikke ”Godta” godkjenner du bruk av. Digger dem selv, feteste (dvs som rommer mest) mappen jeg har sett. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Men så lenge hver cd henger i ei mappe med kun papirene fra coveret og det ikke er noen fremmedlegemer i mappa skulle det vel ikke bli riper? Har tenkt å kun ha boksene stående hjemme for å spare plass. Velkommen til Dvdink.


Kan også brukes til oppbevaring av rundstrikkepinner! Til oppbevaring og transport av opptil stk. Kontakt oss om dette produktet. Er det vanlig postoppkrav? CD - oppbevaring kan derfor med fordel holdes i så enkle rammer som mulig.


De flotte, enkeltstående CD - og DVD-holderne i lyse tresorter, som bøk og bjørk, gjør seg derfor fantastisk til formålet – her blir CD-er og DVD-er flott innrammet i treet, og kommer dermed til sin rett i rommet. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside. Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende. Eller når du kommer sent hjem fra arbejde og bare gerne vil høre én bestemt CD , så det er irriterende at skulle lede hele CD -samlingen igennem.


Cd oppbevaring mappe

I situationer som disse kan det være rart at få orden i de mange DVD’er og CD’er , du har derhjemme. Derfor vil det oplagt med en boks, mappe eller kasse til at opbevare dine CD’er og DVD’er i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg