mandag 27. juni 2016

Nms gjenbruk stavanger

Hoteller i Stavanger. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! NMS Gjenbruk Stavanger. For noen hærlige mennesker alltid.

Misjonsmarka Stavanger – Vis kart. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du mer informasjon om hvordan det er å være en gjenbruksmedarbeider, og kontaktinformasjon for å bli med der du bor. Kjapt og lekende lett å booke med. NLM Gjenbruk Stavanger.


Sandviksveien Stavanger. Ikke minst er gjenbruk viktig for oss Inntektene fra loppemarkeder går som regel til veldedige formål som eksempelvis barnehjem, skolekorps eller eldresenter.

Vår visjon er derfor å gi arrangørene nettbaserte tjenester å reklamere for arrangementene sine på, kostnadsfritt. Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss!


Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet. Lokaler og reparatører til å håndtere verktøyet må du skaffe på egen hånd. Varene er gitte gaver til. Du kan lese mer om konseptet reparasjonskafé og hvordan du selv kan arrangere en på prosjektets egen nettside. Her finner du butikkene våre!


Bruk listen, eller zoom deg inn og trykk på ikonene på kartet for å få opp relevant informasjon. Nms Stavanger , inklusive. Butikken selger: Møbler, serviser og kjøkkenutstyr, bilder og speil,.


Hvor synlig er din bedrift?

Dronning Ragnas gate. Alle som jobber er frivillige medarbeidere. Genialt konsept, flotte lokaler, stort utvalg,. Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.


For å sette fokus på skaperverket og vårt forvaltningsansvar, er derfor mye av kunsten og utsmykkingen i Grenseland laget av naturlige materialer, gjen-bruksvarer og rekvisitter funnet langs strandkanten. Det skjer mye på gjenbruksfronten i Stavanger for tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg