onsdag 29. juni 2016

Soffbord runt

Ett soffbord i trä är klassiskt och tidlöst vilket passar i de flesta hem. Det kan dock lätt få repor samt vattenmärken och behöva oljas in då och då. Ska jag välja ett stort eller litet soffbord ? Då är ett runt soffbord vara något för dig! Runda soffbord är dessutom ett utmärkt val för dig som önskar inreda luftigt, eller för ett mindre vardagsrum.


Likaså ger ett ovalt soffbord ett mjukt uttryck, men liksom rektangulära soffbord lämpar sig formen bäst till ett lite större vardagsrum.

Eleganta soffbord av hög kvalité. Hos oss hittar du flera olika storlekar och modeller på soffbord i noggrant utvalda material som trä, metall, sten och stål. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.


För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Här på Folkhemmet hittar du ett enormt utbud av soffbord online. Oavsett om du vill ha ett runt soffbord , fyrkantigt eller rektangulärt har vi snygga soffbord för dig. Vi lägger stor vikt vid kvalitet på soffborden och vi har snabb och smidig leverans.


Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi soffbordet för just ditt hem. Ett bord med hjul på är praktiskt, inte minst vid städning, eller för att i köket duka upp lite god mat på och sedan köra in bordet till soffan.

Vi har billiga soffbord i riktigt bra kvalitet och små soffbord som passar för det mindre rummet. Handla soffbord på nätet. Du kan snabbt och smidigt handla och få ditt bord hemlevererat inom 1-arbetsdagar om det finns i lager.


Här kan du ha din tv-fjärrkontroll, telefon och även böcker som du kan förvara på en hylla under bordet eller i en låda för en mer stilren look. Ett runt soffbord i mindre storlek är ofta enkelt att placera i anslutning till soffor och fåtöljer. Få undan fjärrkontroller och andra tekniska prylar med våra smarta soffbord med förvaringsmöjligheter.


Hos oss hittar du ett brett utbud av soffbord med olika modeller, storlekar och i olika material för att passa in i just ditt hem och i din personliga inredningstil. Köp ett runt soffbord online. Välj ett soffbord i snygg färg. Där finns ett enormt utbud då det finns runda soffbord i många utföranden och färger. När det kommer till både färg och material är utbudet stort vilket kommer göra det enkelt för dig att hitta rätt soffbord.


Många vill att soffbordet ska passa in med soffa och tapeter. Vi har omsorgsfullt valt ut marknadens allra snygga soffbord till dig. Att använda sig av ett ovalt soffbord kan vara en lösning om man vill komma ifrån skarpa kanter och linjer.


Har man tillräckligt mycket plats i rummet så kan ett runt soffbord göra sig riktigt vackert. Det finns idag snygga runda soffbord i både mässing och betong om man vill använda sig av lite ovanliga material. Runt soffbord Varför inte satsa på ett runt soffbord ? Länge var det populärt med raka linjer, men på senare år är det alltfler inredningsdesigners som förespråkar möbler som på ett eller annat sätt sticker ut och som syns.

Den som är noga med hur det ser ut hemma vet att det är detaljerna som räknar. SOFFBORD OCH VARDAGSRUMSBORD. En snygg soffa i all ära, men hur mycket bättre blir det inte med ett matchande soffbord ? Hos oss på Stalands hittar du alla typer av soffbord och vardagsrumsbord.


Stort eller litet, runt eller ovalt - det bestämmer du. Ett rektangulärt kan som sagt vara mer praktisk. Ett ovalt bord kan månne ses som en kompromiss mellan de båda och oftast är de lite smidigt rymligare runt omkring dem än runt hörnorna på de fyrkantiga borden. Här hittar du mängder med soffbord till ditt hem.


Våra soffbord finns i många olika modeller, material och färger. På JYSK har vi ett stort urval soffbord i många färger, former och storlekar. Soffbord och hörnbord som passar alla ytor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg