mandag 13. juni 2016

Baron ultra datablad

Finn Baron ultra til din neste tur online til attraktive priser hos Widforss. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! På Boozt finner du over 6merker. TOKSIKOLOGISKE OPPLYSNINGER Det finnes ingen data for selve preparatet.


Preparatet er vurdert ved den konvensjonelle metoden i Forskrift om klassifisering og merking m. Vegatabilsk olje gir god fukt og vedheft, mens akryl gir en svært værbestandig, glans- og fargestabil overflate. TRANSPORTOPPLYSNINGER Transport innenfor brukerens anlegg: produktet skal alltid transporteres i lukkede beholdere som står oppreist. Det må sikres at personer som transporterer produktet har fått opplæring i hva som skal gjøres ved uhell eller utslipp. Sjø Spesielle bestemmelser : Not available.


FØRSTEHJELPSTILTAK Førstehjelpstiltak Generelt. Hudkontakt Øyekontakt Svelging: I alle tvilstilfeller og ved vedvarende symptomer skal lege kontaktes. Ikke gi en bevisstløs person noe gjennom munnen. Bevisstløse personer plasseres i stabilt sideleie mens lege kontaktes.


Flytt til frisk luft. ANDRE OPPLYSNINGER VIKTIG MELDING Informasjonen i dette databladet er ikke ment å være utfyllende og er basert på nåværende kunnskapsnivå og på gjeldende lover: enhver person som bruker dette produktet til annet formål enn det som er spesielt anbefalt i teknisk datablad uten først å ha innhentet skriftlig bekreftelse fra oss om. Baron er laget med de største krav til beskyttelse og brukervennlighet. Baron Oljebeis, Baron Oljedekkbeis og Baron Oljemaling.


Til nytt eller bart treverk før maling eller beising er vår Baron Tregrunning V et svært godt alternativ å begynne med før videre behandling. Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler før du kan male. For ekstra beskyttelse påføres Baron Sopp- og Algedreper etter vask av flatene.


Sjekk vedheft på tidligere malte flater. Husk å dekke til vinduer, grunnmur og blomsterbed med plast. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Search the best information on DirectHit.


Everything What Is A Baron Right Now on Direct Hit. BARON MURGRUNNING Revisjonsdato: 20. BRANNSLOKKINGSTILTAK 5. Slokkingsmidler Passende slokkemiddel Slokk med alkoholbestandig skum, karbondioksi pulver eller vanntåke. Dette er moderne teknologi på boks. Malingen er suveren å påføre, og den tørker såpass raskt at du har mulighet for to strøk på en dag!


Vegetabilsk olje gir god fukt og vedheft, mens akryl gir en værbestandig, glans- og fargestabil overflate. Databladet har endret navn fra HMS- datablad til Sikkerhetsdatablad. Leverandørens anmerkninger Erstatter datablad av 30. Baron Ultra er Fargerikes mest solgte maling, og det med god grunn! Opplysningene i dette Sikkerhetsdatabladet er i henhold til vår informasjon, og så vidt vi vet, korrekte på den angitte dato for siste revisjon.


Hos oss finner du et stort utvalg av maling og beis fra Jotun og andre produsenter. Rett maling kan være vanskelig å velge, og derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å hjelpe deg. Vi har maling til både inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg