torsdag 2. juni 2016

Pynte sjokoladekake langpanne

Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv.


Sjokoladekake i langpanne : Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger.

Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset. Julepyntet sjokoladekake.


Her har du et eksempel på en festgla julepyntet sjokoladekake til kakebordet som barna kan hjelpe til med å pynte. Den kan toppes med alt fra smarties til marshmallows, nøtter, friske bær, diverse smågodt, etc. Slipp kreativiteten løs! Det er nesten like gøy å pynte denne som juletreet i stua.


Vi har en pappa med cøliaki og ei med glutenintoleranse og når vi lager sjokoladekake bruker vi TORO Langpanne – som er ett fryktelig enkelt alternativ for de aller fleste.

Eldstemann har en venn i klassen som har cøliaki og da brukes det TORO Langpanne av alle som har bursdagsselskap. I mitt hode er en sjokoladekake en kake laget med sjokolade og toppet med sjokoladeglasur. Eller mener du at alle kaker med sjokoladeglasur regnes som sjokoladekake ? I så fall er dette en sjokoladekake. Og siden alle som smakte på kaken mente at dette var uten tvil en sjokoladekake så har jeg kalt det for det. Oppskrift på sjokoladekake i langpanne med sjokoladeglasur.


For enkelthetens skyld. Perfekt til barnebursdag, skoleavslutning eller dugnad. Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Saftig, god og enkel langpannekake.


Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175°C i min.


Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av langpanne og fjern bakepapiret. Til sjokoladeglasuren smeltes smøret i en liten kjele.

Rør inn kaffe, kakao og vaniljesukker. Dette er min favorittoppskrift på langpanne - sjokoladekake , og oppskriften har jeg stjålet av moren min. Hun laget denne kaken (og lager den fortsatt) til bursdagene våre.


Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne spist hele kaken alene:) den er også perfekt til å fryse ned så kan du enkelt tine den opp igjen når du har lyst på et stykke. Klissete sjokoladekake i langpanne Er du glad i supersaftige, klissete sjokoladekaker så er dette drømmen. I denne kaken bruker vi rømme som gjør den veldig saftig, og vi heller over glasuren mens kaken enda er varm, og lar den trekke inn i kaken. Dette er kanskje den mest populære kaken til barnebursdager og skoleavslutninger.


Vår saftige sjokoladekake i langpanne kan fint lages dagen i forveien, og smaker ofte bedre etter en natt i kjøleskapet, når alle. Sjokoladekake kan du for eksempel dekke med mørk glasur som du lager mønster i med en gaffel, eller du kan lage en deilig smørkrem. Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem. Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre. Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem.


Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. En skikkelig god oppskrift på sjokoladekake i langpanne er noe man ofte får bruk for, og denne kan virkelig anbefales! Deigen til kjelesjokoladekake røres sammen i en stor kjele – så der har du bakgrunnen for navnet på denne kaken.


Ikke bare er kaken enkel og praktisk å lage, den er dessuten usedvanlig saftig og myk. Til ethvert bursdagsselskap bør det stå en sjokoladekake på bordet, ikke minst til 17. Denne kaken ble derfor et samarbeidsprosjekt med elleveåringen i huset og mor!


Martha på elleve har to helt spesielle favoritter på krem. Det er langpanne sjokoladekake og tropisk aroma. Det måtte bli en kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg