torsdag 2. juni 2016

Dampmaskin tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Stort utvalg af Dampmaskiner fra Wilesco. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Den enkle måten å fjerne tapeter på. Ved hjelp av vanndamp løsner tapeten fra veggen og kan dras av.


Vannbeholderen rommer liter, som holder til ca. Oppvarmingstiden er ca. Damphåndtakets mål er 270x1mm, vannbeholder diameter 2mm høyde 2mm. For å fjerne restene av tapeten som henger fast i veggen, må du må bruke en spesiell dampmaskin som er laget for å fjerne tapet. Slike maskiner er svært enkle å operere, og kan leies hos oss.


Maskinen består av en beholder med et varmeelement og en lang slange med en stort rektangulært musnntykke. Du kan bruke dampmaskin på vegger der det er gips, betong eller mur under tapeten , men vær oppmerksom på at dampmaskiner ikke kan brukes på alle typer underlag. Du bør for eksempel unngå dampmaskin dersom du har vegger med trebaserte plater, som for eksempel spon.


Bruker du dampmaskin her, kan du risikere å ødelegge veggene dine. Hvordan fjerne tapet ? Du kan få kjøpt tapetoppbløtere som bløter opp tapetet og løser opp tapetklisteret. Om fukt ikke hjelper, kan du ved en dampmaskin få fjernet tapetet. En dampvasker har mange bruksområder, og er ideell til rengjøring av f. Med ulike tilbehør kan en dampvasker også brukes til å stryke eller dampe klær, fjerne tapet , stearin m. Rengjøring med dampvasker er den mest. Går ikke tapetet bort ved hjelp av fukt, kan tapetfjerning med dampmaskin være et godt alternativ.


Det fungerer fint, og er ikke særlig vanskelig. Man holder bare dampflaten mot veggen i noen sekunder, og kan deretter skrape av tapetet. Ikke bare gjør det jobben med å fjerne tapet fra veggen mye lettere, men man kan også med letthet fjerne gammel tapet uten å måtte leie seg spesialutstyr eller spesialister for å få det til. Fukt eller damp - Fukt eller damp er de beste virkemidlene når det gjelder å få tapet av veggen, forklarer Jørgen Bodin.


Etter virketiden, rives tapetet ned i henhold til bruksanvisningen. Dampmaskin og annen bruk av mye vann for å fjerne tapet er vrient på huntonittplater. Om tapeten sitter godt til underlaget, går det faktisk i de aller fleste tilfeller helt fint å bare legge ny tapet over, forklarer eksperten.


Man må dog være svært nøye med å grunne med heftgrunn, slik at den nye tapeten fester seg skikkelig. Bodin forklarer at dette er særlig viktig om tapeten du har på veggen fra før er er vinyltapet. Med sitt klassiske stripemønster er Adam et tapet som gir eleganse, ro og visuell harmoni til nær sagt et hvilket som helst rom. Leie verktøy hos Maxbo.


Maxbo leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Vær oppmerksom på at det kan bli en del fukt og vannsøl i rommet, så gulvet bør dekkes til og vinduene bør være åpne. Dette dreier seg for. Med en dampvasker slipper du dessuten.


Gang nr brukte jeg dampmaskin. Vi hadde såpass mye tapet som skulle bort at vi likegjerne kjøpte en slik maskin. Betale ca 60- på Maxbo (å leie kostet 150- 2pr døgn), og med kjøp ville vi jo ikke ha det så travelt som om vi leide før det lønte seg #128518; Vi fjernet da tapet fra mur og sponplater. Tapeten skal dekke en stygg og ujevn vegg og gjøre overflaten jevn og vips en ny vegg klar til maling!


Da slipper du både å sparkle og slipe og ikke minst rive av gammel tapet som tar laaaaaaaaang tid! Tror denne tapeten skal ligne litt på glasfiberstrie. Spør om råd på tapetbutikken!


Du får en liten dampmaskin til ca. Når du ikke trenger den lenger kan du jo selge den på bruktmarkeder på internett. Tilbake til hovedartikkelen: Slik får du frem murveggen bak tapeten.


Måtte fjerne en bord av tapet som lå utenpå resten av tapeten. Brukte en våt klut og dynket tapeten forsiktig, reiv av så godt jeg kunne, noen plasser dro den med seg tapeten under. Jeg prøvde altså ikke å rive av all tapet , det ville bare bli tull, men så var denne tapeten uten struktur og dermed helt greit underlag for maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg