onsdag 15. juni 2016

Pyntepute 65x65

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sofapute og pyntepute. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse. Betalingsalternativer. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster.


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Handle trygt på jotex. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design.


Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis! Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og. Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum. Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best.


Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i. ROMO BLACK EDITION LOMBARDO ZIENNA PUTE 65X65. En overdådig myk fløyel med en unik malerisk design, skapt gjennom lag av farge og mønster for å formidle et gammelt utseende. Fremside i viscose velour med bakside i 1 polyester. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør.


Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Vi leverer raskt og presist med Norske transportløsninger.


Du mottar en e-post med generell informasjon, transportbetingelser og sporing så fort varen er sendt fra. Alltid gode tilbud og rabatter. Pyntepute SALG på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg