mandag 20. juni 2016

Barnemadrass 70x140

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Alle barnemadrassene våre har god luftsirkulasjon og trykkavlastende egenskaper. Madrassene har avtagbare trekk som kan vaskes i maskin. Sammenlign pris med oss!


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi har barnemadrasser i flere forskjellige modeller. Barnemadrasser som tåler å bli brukt.


Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE. En barnemadrass til vokseseng gir deg tre lengder. Med hjelp fra de to tilleggsdelene, kan madrassen vokse med barnet, fra 1til 1eller 2cm. IKEA har også barnemadrass til juniorseng med størrelse 70x1cm.


Ute etter barnemadrass ? Vi har alle tenkelige typer madrasser for barn i alle aldre. Gode merker som Kaxholmen og Candide, og selvsagt rimelig pris! Madrass 70x1, 70x16 80x16 80x18 90x1og Madrass 90x200. Kjøp i dag - vi leverer raskt!


Dette er en Øko-Tex-sertifisert og ergonomisk madrass som sikrer en go helsefremmende søvn for babyen. BabyMatex Carpathia er laget med en behagelig. Skummadrass 70x1PLUS FDREAMZONE. Se lagerstatus i butik Kampanjen gäller till och med: 14.


Vi leverer barnemadrasser til alle våre senger. Se vårt utvalg av 140xmadrasser fra Ullkorga. Vi sender i hele Norge.


Comfort madrasserien er konstruert med et innhold av lin og ull, der holder på varmen og transporterer fukten bort. Storebjørn heter barne madrassen vår til de litt større barna. Trekket består av polyester og motivet heter Bjørn og honning. Se ukens gode tilbud nå. Madrass laget av svært elastisk skum og termoplastisk skum.


Den beste sovende madrassen! Legg i ønskelisten 70x140. Done by Deer baby cot x 1– white 4. Aerosleep sikker-søvn putetrekk – M 12-Kjøp. Når du velger et barns madrass, må du også være oppmerksom på passende deksel.


Først av alt bør den være egnet for vask ved en temperatur på minst grader Celsius og har antiallergiske egenskaper. Når det gjelder størrelsen på madrasser til barn, er de vanligste varianter størrelser: barnemadrass 60x1og barnemadrass 70x1. Vi er derfor sikre på at hvis du velger oss som leverandør av din neste barnemadrass skal vi sørge for at du som kunde blir 1 fornøyd. Vi gir derfor også prisgaranti på alle våre madrasser.


Prisgaranti gjelder på tilsvarende kvalitet både på trekk og madrass! Du finner også andre produkter fra Baby Dan hos Lekmer. Easy Fresh barnemadrass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg