torsdag 30. juni 2016

Solskydd sidoruta bil

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.

Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Solskydd till din bil. Solens strålar kan vara störande även för den som sitter i baksätet.


För att undvika solstrålar rätt in i bilen kan du skydda dig på olika sätt. Dels via ett klassiskt solskydd (som du ofta fäster med hjälp av sugproppar) och dels via en solskyddsfilm (solfilm) som du helt enkelt sätter fast direkt på rutan. För att skydda barnet mot solens starka strålar när det sitter i bilen kan man enkelt fästa detta solskydd på insidan av rutan.

Tona rutorna på din bil ! Du behöver inte skära eller klippa vid montering. Enklare att montera än vanlig solfilm, du gör det själv på minuter och det kan enkelt plockas bort vid behov. Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor när du letar efter reservdelar och tillbehör till din bil. Detta solskydd bil från Hauck skyddar barnets ögon från den kraftiga solljuset kommer in genom fönstret. Denna solkräm bevarar alltid sin släta och skrynkelfri form och därför inte påverka den bild.


Sugkopparna är av hög kvalitet och är fast på glaset. Det finns också en solskyddsfaktor på 3 och kan enkelt vikas ihop och torkas. Fästes med barnsäkra sugkoppar.


Rektangulära med rundade hörn. TUV och EN-71-godkänd. Dämpar solljuset inuti bilen. På Jula siktar vi högre. Med st sugkoppsfästen.


Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett. Här hittar du snygga och praktiska solskydd både till bilens sidorutor och bakruta.

Gardinerna skyddar ditt barn mot solens varma och bländande strålar när du kör bil på soliga dagar på bilsemestern eller hemmavid. Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. SunShade är ett specialanpassat solskydd för vindruta och fönster som skyddar ditt fordons interiör mot skadlig ultraviolett strålning.


Dess smarta design hjälper till att hålla de invändiga temperaturerna låga under sommaren eller så kan det vändas och användas för att förhindra frostbildning under vintern. UV strålar upp till och ger en behaglig sval och skuggig miljö i baksätet. Riktigt bra passform med unik fästanordning som håller solgardinen på plats under hela resan.


Vår specialitet är montering av solskyddsfilm på bilar och fastigheter. Kaufmann med motiv från Frost. Spider-Man Bilsolskydd för Sidoruta 2-pack Förpackningen innehåller två solskydd Reducerar innertemperatur Färgstark Spiderman design Utformad för att fungera på sidorutor på en bil Skyddar små resenärer mot värme och bländande sol.


Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg