mandag 6. juni 2016

Adventsstake levende lys

Det betyr at den kan brukes hele året og passer for fra ett til lys , (går nok også men da begynner det å bli litt tett) I sporet mellom lysene kan du også ha litt pynt, som en liten blomst som på bildet. Mens en firearmet lysesetake gjerne brukes i nedtellingen mot julaften, brukes de elektriske utgavene som dekorelementer gjennom hele høytiden. Adventsstake finnes både i elektrisk utgave, og som lysestake til levende lys. Lys opp i desembermørket med en adventsstake.


Vi har både elektriske lysestaker og lysestaker for levende lys. Klassiske og moderne adventsstaker til hjemmet som gir den perfekte julestemningen.

Er stilen din klassisk, retro eller stilren og moderne? Velg din favoritt fra vårt utvalg av lysestaker. En ganske enkel adventsstake i messing som de vakkert har pyntet med grønne blader, anis og små kongler. Tradisjonen med å markere adventstidens gang ved å tenne lys hver av de fire søndagene er gammel.


En myte forteller om en tysk kvinne som ville lage en kalender for sin funksjonshemmede sønn, som gledet seg veldig til jul. Kjøp adventstake på nett. Rund adventstake i metall (lakkert jern) Lysestaken er konstruert på en rund brikke med en liten kant, og har fire lysholdere. Julebelysning levende lys.


Hvit lyslykt med snøkrystall mønster.

En romantisk lyslykt som sprer et nydelig skinn. Men, det er noen ting vi holder fast ve noe som forblir som det var. Naturligvis kan du også la en stake med julemotiv stå lenger framme.


Dette er det bare du som avgjør. Levende lys hører julen til! Vi har flere lysestaker for deg som foretrekker kronelys i adventsstaken. Velg mellom modeller i keramikk, betong og steintøy.


Vi har alt fra klassiske til moderne og landlige lysestaker for levende lys , og dessuten en stilren modell fra vårt varemerke Elsaform. Ledlys, batteridrevet (x D-batteri 5V) Ca. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Plass for dekorasjoner som f. Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere. Det var likevel ikke før etter krigen at de elektriske lysene ble allemannseie, og i tiårene etterpå har det vært en voldsom utvikling i ulike varianter.


Fortsatt velger likevel noen å tenne levende lys på juletreet, tross årlige advarsler fra brannvesen, forsikringsselskaper og andre. Her finner du adventsstaker og lysestaker i alle slags materialer, fasonger, størrelser og prisklasser. En lekker adventsstake utgjør gjerne en ekstra god følelse, for de signaliserer at julen er nær. Hvorfor ikke velge en ekstra stor stake, så du virkelig får utnyttet plassen?


Har du et veldig stort vindu? Zara Home har laget adventslys som er en dekorasjon i seg selv.

Smak og behag er jo forskjellig. Disse fire sølvenglene trenger bare et fat og kanskje litt granbar, så har du en nydelig og annerledes adventsstake. Lysene gjør seg også fint som bordpynt.


Finnes også i gull og metallic rød. Angelito lys fra Zara Home, kroner pluss frakt hos Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg