tirsdag 7. juni 2016

Champagnekjøler kid

Lekker, smart og praktisk. Perfekt til din fest. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn stilen som passer deg. Bestill pynt fra vår nettbutikk i dag!


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Server perfekt temperert Champagne fra en lekker champagnekjøler eller isbøtte. Skip to the beginning of the images gallery. Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb.


Cocktail champagnekjøler er laget i polert rustfritt stål og passer elegant på festbordet der det skal serveres champagne. Champagnekjøleren sørger for at flasken holdes kjølig frem til servering. Passer perfekt som serveringsskåler. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør. Kid har et godt utvalg av dekorative boller.


Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


På IKEA finner du alt du trenger av tilbehør til glass og drikke, inkludert sugerør, vinåpner, ølåpner, utstyr til å lage isbiter og andre ting. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Kunne du tenke deg å by dine gjester på avkjølt vin og champagne? KLUBBTILBUD Kosta Boda Line Vin. XL cl håndlaget i krystall-.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Kraftig med ett solid lodd 1 al. Stor champagnekjøler.


Alle Kid Dobbeldyne som er godt for familien fra kjøkken er god. Muligens er mange for øyeblikket har trodde hvordan Kid Dobbeldyne kjøkken er rett og slett ikke viktig bygget istedenfor a Kid Dobbeldyne eller bare for en familie rom. I faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av hus.


Aluminiumskjøler fra svenske Exxent. Isknuser med stilig retro design. Fyll på is, sveiv noen runder. Dekor: Dekkebrikker, lysholdere og champagnekjøler i sølv.


Blomster: Raust med granbar midt på bordet. Håper du ble inspirert! Takk til Kid Interiør for herlig bordinspirasjon. Et bord eller en champagnekjøler i matt, varm messing er midt i blinken nå i høst, sier Elise Charlotte Moe. Også Kid legger vekt på retroelementene i sin høstkolleksjon.


Her finner du glassvarer i dype juvelfarger som oker, rød-oransje og safirblått. Retro keramikk er også noe som Kid trekker frem i sin trendanalyse i høst. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg