mandag 27. juni 2016

Pagunette

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skjem bort deg selv med flotte lange gardiner inspirert av luksuriøse designhoteller, eller med en helt klassisk eksklusiv gardinløsning. Forkæl dig selv med loft til gulv gardiner inspireret af luksuriøse designerhoteller, eller med en helt klassisk eksklusiv gardinløsning, der klæder netop dit.


PAGUNETTE Gruppen er med denne utvidelse i stand til å etterkomme de fleste behov for tekstil, både til hjeminnredning så vel som til større prosjekter innenfor kontor – hotel og helsesektoren. Skælskør Landevej 39.

Efter många års inriktning av en enkel och minimalistisk stil så är vi nu redo för att inreda med mycket textil i form av vackra gardiner, mattor och kuddar. PAGUNETTE har ett stort urval av gardintyger och accessoarer för din inomhusmiljö. PAGUNETTE er Skandinaviens førende udbyder af lækre tekstiler til din bolig.


Butikken som leverer og monterer gardiner, gardinoppheng og solskjerming. Vi har dyner og puter, sengetøy, håndklær, badematter, duker, pled flagg og vimpler. Glemt brukernavn eller passord?


Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett.

Flere størrelser, farger og mønster. Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner. Find nærmeste forhandler på.


Videre leverer vi Sengetepper, Lifgardiner, Panelgardiner, Kjøkken og Roll Up gardiner fra PM. Hitta dina favoriter i en värld av spännande kombinationer, intressanta mönster och modern framställning. Det meste innen måltilpasset gardinoppheng.


Vi har lang erfaring med gardinoppheng fra TOSO Norge. Her kan du finne alt fra dekorative gardinskinner, gardinskinner. Tekstiler og -utstyrsvarer - En gros. Søstrene har drevet butikken i nå år.


Den koselige butikken. Pagunette Norge NUF fra Sinsen, Oslo. Kommentarer er skrudd av for pagunette. Torgveien 1 Hillevåg Stavanger. NORGES STØRSTE SORTIMENT OG MEGET LAVE PRISER!


Vi har Norges største sortiment av gardiner i ferdige lengder.

Flott sortiment og gode priser på grunn av store innkjøp! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Våre leverandører på solskjerming er LUXAFLEX (KIRSCH) , PEMA, VISTA og DECO. Vå leverandører på gardiner er PAGUNETTE. Vi har en dog del gardineprøver i butikken, men har også tilgang til showrommet til PAGUNETTE i tevlingvien 1 der er det flere tusen prøver tilgjengelig.


Vi disponerer systue som tilbyr profesjonell søm. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg