torsdag 23. juni 2016

Lego city politi

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Skurkene forsøker å få ut kompisen sin fra fengsel, men han er på do når de kommer!


Kjør ut heiskurven, plasser dynamitten i ventilen og ta dekning før den sprenges i luften. Fang skurken i lyskasterstrålen, og stup ned for å arrestere ham før han stikker av! Police Station, Police Patrol.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Sammenlign tilbud fra LEGO. City er LEGOs mest populære byggekonsept og er, som navnet tilsier, et bykonsept. Gi barna det de elsker.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sett deg i førerhuset på det pansrede politikjøretøyet for å transportere den verdifulle diamanten trygt gjennom byen.


Hva var det for en lyd? Det er noen på taket som prøver å stjele lasten!

Når du bruker vår hjemmeside godkjenner du det, så les gjerne mere om hva cookies er og hvordan de fungerer i vår cookiepolicy. Tyvens bil har fått gule dører. Ta tilbake den stjålne diamanten i det actionfylte settet Politi og diamantkupp.


Stig inn i den pansrede politibilen og kjør den verdifulle diamanten gjennom byen. Hallo, hva var det for en lyd? Søk etter lego city politi på Kelkoo. LEGO City Politi og diamantkupp. Les tester og omtaler før du kjøper.


Lego City selges uåpnet. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg.


Alt komplet inkl manuel. Bygg og lek med brannstasjon, politistasjon, jernbane, havn og alt annet som hører byen til. Hold brekkjernet ut mot skurken så han kan gripe tak i det. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider!


Raneren slipper unna på vannscooter. Ta opp jakten med politiets speedbåt, legg raneren i jern og. Fri fragt over 9kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg