onsdag 22. juni 2016

Skigard valdres

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ledende innen skigard i Norge. Etterhvert har produktutvalget økt, og omfatter flere typer gjerder og porter.


Firmaet har i dag tilholdssted på Leirskogen i Sør-Aurdal. I tillegg til oversikten over aktuelle aktører som kan sette opp skigard for deg i Valdres , har vi også samlet litt kortfattet informasjon om hva en skigard er, pris og hvor lenge dette moderne tradisjonsgjerdet holder seg. På Leirskogen i Sør-Aurdal kommune finner du våre produksjonslokaler, lager og kontor. Selv om det er hovedvekt på å levere skigard til Valdres og store hytteområder ellers på Østlandet, så leverer vi til det meste av Sør-Norge.


EOA leverer skigard , hongjerder, porter og le montert av erfarne håndverkere. Avgiften inkluderer en praktisk og historisk innføring i skimaker tradisjonen, emner til et par ski og veiledning i hvordan lage et par terrengski til bruk i løssnø. Vi produserer skigard på gamlemåten med staur, kløyvde skier og binding av vierkvist forsterka med ståltråd eller kun ståltråd. Når det gjelder staur kan vi tilby seinvokst granstaur, trykkimpregnert eller kreosotbehandlet furustaur og einerstaur.


Skigard valdres

Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste holdbarhet mot råte. Tradisjonell skigard med granstaur er mye brukt om du vil beholde det gamle skigardspreget. Vi leverer skigard over hele Norge. Vi lager også porter, grinder med videre. Fortell oss om dine ønsker.


Dette er den tradisjonelle skigarden. Denne består av seinvokst granstaur, skived kløyvd gran og bjørkesveg forsterket med galvanisert ståltråd som bindingsverk. Ved bruk av disse materialene får du en skigard laget på den gamle måten og av 1 naturmaterialer. Vi har lang erfaring med skigard.


Skigard valdres

Han har satt opp mange meter skigard hvert år siden, og er trolig den som har satt opp skigard flest år på rad. Valdresskigard produserer og selger ved i hele Valdres. Ved å kjøpe veden av oss er du garantert tørr og fin ve og du kan få det tilkjørt eller hente selv på vårt lager. Vi kan også tilby skigard som er bundet med ståltrå eller både vidjesveg og ståltråd. Ta kontakt for uforpliktende prat.


Er du i tvil om hva du skal velge, ta gjerne kontakt og vi gir gjerne råd. Vi setter opp ferdig skigard for 2kr. Eit o Anna sin skigard. Sveg, fjell og lang transport kommer i tillegg. Andre gjerder kan også ordnast til hygglege prisar.


Skigard valdres

På småbruket Lillehovde har skauen æilltid vøri en viktig ressurs. Skigard med sveg og granstaur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg