onsdag 29. juni 2016

Historiske fliser flisekompaniet

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. De historiske flisene kan også være i andre mønstre, for eksempel skandinavisk, grafisk, art nouveau og art deco.


Norges største lagerførte utvalg av fliser. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Bli med i vår kundeklubb - få verdikupong på 25- Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Mange velger også å bruke historiske fliser i drivhus, på balkong, veranda med overbygg eller på hytta. Dette er vakre tidløse fliser som aldri går av moten. Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser. Kun det beste er godt nok for interiørkonseptet Ulfven.


Vi tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Flisekompaniet har utsalgssteder rundt i hele landet i tillegg til netthandel. Golvabia, Höganäs Fliser med historisk sus har den siste tiden utviklet seg til å bli en stor trend.


En unik kolleksjon historiske fliser designet av Änglagår tilpasset det nordiske lys og lynne. Historiske fliser Equipe Caprice. Vi anbefaler at man tillegg impregnerer flisene en gang til før fuging med Fila PRW200. Alle våre fliser er impregnert to ganger fra fabrikk. Hvis du bruker fliser på et ba anbefaler vi en keramisk (brent) flis i dusjen, for eksempel en mosaikkflis.


Historiske fliser flisekompaniet

Enten du skal legge fliser på badet, kjøkkenet eller for eksempel til garasjen eller uteplassen. Kjøp marokkanske fliser. Pynt hjemmet ditt og gi det særpreg med flotte, marokkanske fliser.


Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, vil marokkanske fliser , også kalt historiske fliser , pynte opp og gjøre rommet unikt. Du kan bruke flisene på gulv eller vegg, og du finner dem i mange slags mønstre og farger, alt etter hvilken smak du har. Right Price Tiles har butikker rundt om i landet.


Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Våre nøye utvalgte fliser med kvalitet til riktig pris gjør at prosjektet og drømmen om ditt nye baderom ikke er så langt unna.


Materiell og slitestirke egner seg godt for baderom. Størrelsen og fargen på baderomsflisene vil påvirke baderoms helhet, følelse og lys. Valg av store fliser og små fliser vil påvirke baderoms størrelse. Det er blitt stadig mer aktuelt å legge flis istedenfor laminat eller parkett på gulv i gang, stue og kjøkkengulv. Gulvflis er enkelt å rengjøre og tar seg veldig bra ut i gangen.


Gulvflisen er slitesterk og tåler mer enn andre materialer. Ved valg av gulvflis er det greit å velge fliser som ikke har glatte overflater. Man kan kopiere så å si alt med keramiske fliser.


Eksempler er Ottaskifer eller Altaskifer, som nå blir svært bra kopiert. Til venstre: Selveste Lenny Kravitz har designet disse 3D-flisene fra Goccia. Norfloor har et enormt utvalg av italienske gulvfliser i alle prisklasser og vi kan tilby gulvfliser i alle farger, størrelser og overflater som kan tilpasses til.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg