tirsdag 14. juni 2016

Muuto bordlampe

Individiuelle Beratung und Angebote! Se de fine bordlampene våre. Enkel og billig handel på Cellbes. NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti!


Avhengig av synsvinkelen og hvordan skyggen er slått, vil lampen subtilt forvandle sin form for å skape et grafisk og blad-lignende silhuetten i rommet. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Tip er designet etter en ide om å skape en så minimalistisk og enkel lampe som mulig, og har derfor fått sitt moderne deisign etter denne ideen.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Norges førende designbutikk. Rask levering og personlig service.


Muuto bordlampe

Gratis frakt) Vis i butikk. Pris- og produktinformasjon. Det er en lekker leselampe som passer for eksempel til hverdagsrommet eller soverommet. Den er produsert i aluminium og messing, og finnes i flere ulike farger. En leken bordlampe med en nedtonet design som passer like bra i barnerommet som på kontoret.


Man kan gradvis øke og senke lysstyrken med hjelp av den runde kontrollen som ligner en kontroll som hever og senker volumet på en radio. Bordlampen er produsert av pulverlakkert aluminium. En kul bordlampe inspirert av E27-lampen.


Lyset kontrolleres lekent med knappen på kontrollpanelet. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å utrtrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mathias Ståhlbom om designet på lampen E27: The simplicity of the naked bulb is hard to compete with. Muuto online bei design-bestseller. Wood Lamp er designet med utgangspunkt i det pragmatiske, og alle led bolter og skruer er understreket fremfor minimert.


En lekker leselampe som gir stil og funksjon til for eksempel hverdagsrommet eller soverommet. Lampen er utarbeidet i nydelig furutre. Energisparende LED-lampe med dimmer.


Muuto bordlampe

Cosy bordlampen er laget av munnblåst glass og leveres med en tekstil-ledning. Kjøp den i nettbutikken. Designet av Harri Koskinen for Muuto.


Avhengig av hvordan skjermen står på lampen, kan man se hvordan det skapes en grafisk løvlignende silhuett i rommet, noe som utgjør en heftig effekt. Tip Table bordlampe designet av Andreas Bergsaker for Muuto. Ideen bak designen av denne bordlampen er å strippe designen ned til det enkleste. Tip Lamp er et eksempel på enkelog funksjonabel design, kombinert med et stort fokus på detaljer. Leaf bordlampe design Broerberg og Ridderstråle, produsent Muuto.


Muuto bordlampe

Den integrerte skuffen skaper en ideell plattform for små ting som nøkler, smykker, penger eller hva man nå kan finne på. På lager o4-dage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg