torsdag 23. juni 2016

Fliser mønster gulv

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Gulv i alle fasonger og størrelser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


I vår kolleksjon får du ekte marokkanske fliser produsert i Marokko og vakre historiske fliser produsert i Vietnam, i mange forskjellige historiske mønster og farger.

Samt nye modeller som er tilført knust marmor, kalt Terrazzo. Våre marokkanske fliser passer utmerket som gulv og veggfliser i nye og gamle boliger. I fra den ene vinkel vil overflaten ha ett mønster , men i fra en annen vinkel ser overflaten ut som den ikke har mønster. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Egner seg innendør og. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser.


De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon.

Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Like vakker på veggen som på gulvet. Våre håndplukkede og nøye utvalgte fliser er av veldig høy kvalitet og med klare, avgrensede farger. Denne metoden gir en flis som beholder sine fine farger og mønster i årtier. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom.


Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Mutina sine fliser er noe helt utenom det vanlige. De er trendsettere i flisverdenen og bruker anerkjente designere i sitt designprogram.


Med fliser i 3 mønster og relieff er dette fabrikken å se nærmere på om du vil ha noe helt speiselt. Hva med en overflate inspirert av origami? Mange valgmuligheter.


Vinylgulv finnes i et utall av farger og stiler.

Du kan få alt fra korte og lange planker som ser ut som autentisk tre, til gulv med mønster , ulike farger og med eller uten struktur. Når kunder er litt skeptiske, pleier jeg å fortelle dem at de slipper å rense og impregnere fuger, og at gulvet er mykt og lunt å gå på. I tillegg vil du få et gulv som krever lite vedlikehol og som holder seg i år etter år. Med veggfliser kan du løfte utseendet på kjøkkenet uten at det koster for mye.


Med et mylder av størrelser, mønster , farger og stil typer, er mulighetene mange. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet. Skal du derimot gå i gang med et nytt ba så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen. Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis.


I tillegg til dette, så er det og et meget slitesterkt gulv , rimelig, og et veldig godt alternativ til parkett. Laminatgulv kan du fint legge i de fleste rom. Fordelen med laminatgulv er at det er et gulv som er veldig lett å legge selv. Veldig fint vinylgulv med fliser i forskjellige størrelser, i et fint mønster. Enkelt vedlikehold og antistatisk.


Norfloors produktspekter innholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design. Våre miljøutstillinger og kreative salgskonsulenter hjelper deg med å realisere innredningsløsninger som er både spennende, elegante og praktiske. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både trygge og det innovative valg til badet ditt. Gulvet kan ha trykket på ulike mønstre og kan skaffes i de fleste “treslag” du finner i parkettgulv.


Det finnes også laminatgulv i skifermønster og betongmønster. Jeg har diagonale fliser på badet. De er 20×og med mønster (stjerne og noe annet stæsj). Pluss at badet er med panelte vegger. Så hele badet mitt er egentlig litt old school, selv om det er helt nytt.


Det kan faktisk være veldig vanskelig å skille et laminatgulv med mønster av tre, fra et parkettgulv. Legg fliser løst på gulvet etter å ha målt opp hvor høyt du skal ha fliser , og juster flisene slik at avstand mot gulv og tak blir riktig. Skal du ha taklister, tar du hensyn til det også ved oppmålingen. På samme måte kan du måle opp veggen.


Et stort mønster vil få flaten til å virke mindre, mens en lys farge gjør at flaten virker større. Du har mange muligheter og hos Maxbo kan du velge blant mange ulike varianter. Gulv påvirker opplevelsen av et rom, og kalles ikke den femte veggen for ingenting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg