fredag 3. juni 2016

Solavskjerming skråvindu

Solskjerming for skråvindu , takvindu og spesialvinduer! Skråvindu , takvindu og spesialvinduer kan være en utfordring når du trenger solskjerming. Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet.


Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Komplement til lamellskinnen din.


Monteres på vognen i skinnen og på lamellens galge. I de tilfellene du ønsker å montere lamellskinnen i et skråvindu , det vi si der overlisten ligger skrått, er denne leddhalsen nødvendig. Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom. Dagens boliger og nybygg har en hyppigere bruk av skråvindu , trekantvindu og andre spesialvinduer enn tidligere.


Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Vi har laget en oversikt over ulike typer. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv.


Lameller (innvendige) til skråvindu som dette er ikke veldig uvanlig. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Vil tro at alle lamellforhandlere kan skaffe det. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Persienne til skråvindu. Få gratis befaring i dag! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Screens Ønsker du effektiv og enkel solskjerming som i tillegg er energiøkonomisk?


Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Da kan screens være en god løsning for deg. Legg inn bredde, høyde, motortype og duk i. Sommersola kan være hard mot både sart hud og ømfintelige tekstiler. God solskjerming gjør sommerdagene levlige og sørger for at møbler og interiør.


Screens er en utvendig solskjerming som kan sammenlignes med en kraftig rullegardin. Våre screens måltilpasses og produseres individuelt etter mål. Velg mellom elegant og tidsriktig solskjerming til terrasse, skyvedør, balkong, vindu og skråvindu.


Du trenger ikke å montere selv, da vi leverer og monterer fiks ferdig. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Solavskjerming , i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Thermoglass AS er Finnmarks eneste TrioVing Sikkerhetssenter som er godkjent og autorisert Solicard ARX forhandler. Vi er en totalleverandør innenfor fagområdene lås og beslag, adgangssystem, solavskjerming , glass og fasade, garasjeporter.


Ikke nøl med å ta kontakt! Vi leverer utvendige persienner med C-formede lameller. Trenger du låsesme nye vindu, dører, garasjeport, kodelås?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg