onsdag 22. juni 2016

Taburett med hjul

Taburett med hjul

Vi har stort utvalg av arbeidskrakker til gode priser. Kjøp online med fri frakt! Alltid års garanti! Stort utvalg av hjul hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett!


Taburett med hjul

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Fine kvalitetsfelger til lav pris. Finn laveste nettpris her. Taburett med fotkryss av nylon, fotring samt mm hjul. Velg mellom sete av integralskum og sete av plast.


En enkel taburett med sete i PU-skum og trinnløs høydeinnstilling. Välj mellan sits i integralskum och sits i plast. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Stol med hjul er også utstyrt med fotring. Sterk og stabil taburett i metall. Stolene kan utstyres med ryggstøtte. Taburetten har hjul som gjør den mobil og lett å flytte.


Ved bruk så står taburetten fast foraknkret på gulvet. Global Stole erbjuder ett brett sortiment av taburetter som är användbara i många olika arbetssituationer och många olika miljöer, t ex. Lette å tørke av og egner seg i laboratorier og i lettere industri.


Arbeidspall som kan heves og senkes, til garasjen, båthuset osv. Bunnplaten fungerer til og med som verktøyshylle. Sete med myk polstring. Hjul best egnet til harde gulv - store.


Dobbelthjul (mm) er myke hjul som er best egnet til harde gulv, som tregulv og fliser. At hjulene er ekstra store er en fordel for gulv med ujevnheter, siden store hjul håndterer små hindringer bedre. Kontorvarehuset Bergen AS leverer kontormøbler i Bergen og omegn. Alt innen kontormøbel og kontorinteriør til kontoret.


Møbler, innredning og utstyr til møterom. Vi leverer også komplette møterom med lyd og bilde. Kontorstoler, kontorpult, skrivebord og andre kontormøbler.


Vi tar også i gjerne imot oppdrag på brosjyrer, maler og produktblad! I tillegg har vi en spesiell avdeling som tar for seg design og struktur på PowerPoint-presentasjoner, og har spesialister med på laget med erfaring fra store internasjonale selskaper. Krakk med eller ben og klosser for høydetilpassing. Mulig å sitte med et ben på hver side av et hjørne, for å kunne støtte seg forover. Plass nok til voksen å sitte bak barnet.


Taburett med hjul

Topplaten kan vendes - lys eller mørk side. Gå for en enkel trekrakk dersom du ønsker en minimalistisk, skandinavisk stil. Eller hva med en krakk med polstret sete som gjør krakken ekstra behagelig å sitte på? Sjekk også ut de kule metallkrakkene våre som gir et industrielt preg til stua.


Som med andre møbler du kan kjøpe hos oss, kan du etterstramme dine IKEA-krakker ved behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg