mandag 24. juli 2017

Obos hamar leiligheter til salgs

Alle leilighetene ligger i lave småblokker bygd i tre. Huskatalogen tilsendt hjem. Finn Obos Eiendomsmeglere Hamar. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti.


Våre boliger selges til fastpris - da vet du akkurat hva du må forholde deg til. Vår lokalkunnskap om ditt nærområde er nøkkelen til suksess. Til salgs nå Innlandet. Nye og moderne 2-roms leiligheter i Sandvika, Ottestad.


Finansiering Få en verdivurdering. Obos Hamar leiligheter til salgs Skriv inn din e-postadresse for å bli informert når vi har nye oppføringer tilgjengelige for: Obos Hamar leiligheter til salgs. OBOS Kontakt oss Meny. E-post feltet bør ikke være tomt.


Glassberget borettslag blir liggende rett ved CC-amfi og vil bestå av vestvendte leiligheter fra til 1kvadratmeter. Borettslaget blir én blokk på etasjer. VESTBYEN I HAMAR - Kun leilighet igjen! Leilighetene i første etasje får store markterrasser. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake ved å klikke på avslutt nederst i hver abonnements e-post.


Den billigste boligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? Søk etter leilighet ,. På Voll og Lund i Hamar bygger vi nå eneboliger, rekkehus og leiligheter. Salgssuksessen fortsetter – og leilighetene i trinn er nå til salgs ! Vi er din eiendomsmegler på Hamar ! Stålverket Park følger planlagt fremdrift!


Vi har spesialkompetanse på å selge bolig på Hamar , og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch. Sjekk også våre boliger til salgs på Hamar. På FINN finner du hele markedet - med leilighet , enebolig, rekkehus, småbruk, tomt og rorbuer til salgs. Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent for å avtale en tid for visning.


For at megler skal kunne oppdatere deg om endringer i prospektet eller nye opplysninger om boligen, samt holde deg oppdatert på budrunde, visningstider mm, trenger vi din kontaktinformasjon og samtykke. Boligområdet er konstruert og tilrettelagt for å harmonere med det opprinnelige kulturlandskapet. Bygningene får farger som skaper assosiasjoner til gamle gårder og jordbruk,. Tidenes dyreste Obos - leilighet til salgs for millioner kroner. I januar neste år kommer det som vil bli den dyreste Obos - leiligheten noensinne lagt ut for salg – prislappen blir på hele millioner kroner.


I slutten av januar, nærmere bestemt den 24. Prislappen for den nye leiligheten på Majorstuen i Oslo, blir millioner kroner. Som en følge av det, ble Betonmast forespurt om Sollitunet. Deretter har vi sammen utviklet og kommet frem til gode og kostnadseffektive løsninger også på Sollitunet, frem mot signert kontrakt.


Totalt leiligheter skal vi bygge i Sommerenga. Her kan du få 2-, 3- eller 4-roms leilighet med stilrent uttrykk og moderne planløsning. Det er lagt stor vekt på praktiske, arealeffektive løsninger som skaper god romfølelse i boligen.


Gjennom Obos er mange tusen innbyggere på Hedmarken medeiere i selskapene som skal bygge 2leiligheter på to tomter i Vangsvegen. Indirekte er Obos en enda større eier: Med prosent av aksjene i Utstillingsplassen Eiendom AS er Obos nest største eier i Hamar -selskapet. I Hellandskollen på Hamar er det nå flere nye boliger til salgs.


Velg mellom leiligheter fra – 1kvm – og familievennlige rekkehus over én og to etasjer med inntil fem soverom. Dette blir et utrolig flott boligprosjekt med mange gode kvaliteter og mange forskjellige boligtyper, sier Stine Enger Strand i DNB Eiendom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg