torsdag 13. juli 2017

Skeidar hylle vegg

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter til hjemmet. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Julehuset Skeidar Se mer. Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg.

Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Hylle til vegg : smart og lekker oppbevaring.

En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Moderne møbler og interiør av god kvalitet.


Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Du kan saus label veggen å hjelpe vegg struktur se mye mer dekorative. Oppbevaring til veggen - når skuffer og skap ikke strekker til. Med oppbevaring på veggen blir kjøkkenet ditt mer personlig og du kan ha ting du bruker ofte, som for eksempel kokebøker og krydder, innen rekkevidde.


Sett sammen veggoppbevaring etter dine behov. Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! Lisbeth Dahl, telysholdere fra Skeidar , sølvpotte fra Kid og hjerteranke fra den lokale blomsterbutikken.


Har oppheng bak slik at de kan henges på vegg. Ser ut som nye, ingen merker.

Skulle hatt en lack hylle fra ikea i eik, men det finnes ikke. Noen som aner hvilke andre steder som selger slike hyller uten at de koster tusenvis av kroner? En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart.


Bokhyller og hyller I en verden der vi tilbringer mer og mer tid foran skjermer, er det å ha et bibliotek ren og skjær luksus. Gi bøkene dine hjemmet de fortjener med en av våre bokhyller eller hylleenheter. For vegg , bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Med en solid hylle eller reol kan du vise frem favorittgjenstandene dine uten at det ser rotete ut.


A-møbler har både reoler og hyller som kan stå på gulvet eller henges på veggen. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg