torsdag 13. juli 2017

Englesson soffa

Sammenlign pris med oss! Soffor och hörnsoffor från Englesson i stilren design. Här hittar du vår populära Howard soffa som 2-sits, 3-sits eller 4-sits. Köp din nya soffa från Englesson.


Möbler, sängar, inredning och inspiration från Englesson. Låt dig inspireras av våra klassiska designmöbler och hitta din närmaste Englesson återförsäljare.

All design og produktutvikling skjer internt i selskapet og produktene selges vi forhandlere i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt flere land i Europa. TOWNHOUSE Interiør er forhandler Howard soafer fra Englesson i Oslo og har et godt utvalg av møblene utstilt i butikken. Vi fører også modulsofaen Strømstad og den nye og lekre sofaen Carlton.


Familjeföretaget Englesson är en möbeltillverkare som har tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design i nära år. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra frågor. Englesson är ett familjeföretag och möbeltillverkare som har tillverkat möbler av hög kvalitet (Englessonskvalité) efter egen design i nära år. Genom åren har Engelsson utvecklats och idag är alla i familjen Engelsson engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra sociala frågor. Bildø sofa – Englesson – home-konzept.


Sofa Howard 5-sits.

Soffa Howard 4-sits svängd 293L x 107D x 90H Art. Stockholm – Englesson Modellen kan fåes i målene: 5PL: 220B x 85D x 80H Art. Djursholm soffa är en möbel med en smakfull och tidlös design. Välj även om du vill få din Djursholmsoffa med fast eller avtagbar klädsel. Modellen är designskyddad inom EU och har en fast, pikerad rygg.


Howard pikerad soffa går att beställa i många olika vackra tyger ur Englessons tygsortiment. Hitta rätt soffa till ditt hem. Därför är det viktigt att välja din soffa med omsorg.


Oavsett om du är på jakt efter en liten eller stor, en djup soffa perfekt att krypa upp i eller kanske en u-formad med plats för att rymma hela familjen - så har vi något för dig. Mind har moderna former och smala metallben som ger ett intryck av lätt svävande känsla. Soffan Mind är en ny soffa från Englesson. Mind finns både som 3-sits och 5-sits vi visar den här i som en 3-sits. Modellen och tygerna vi visar här på hemsidan för försäljning är med fast klädsel.


Grundaren Staffan Englesson började sin karriär hemma i garaget med att tillverka möbler i metall. Hans barn tog över företaget på 90-talet och valde då att gå över till trä och stoppmöbler. Englesson står för fantastiskt vackra och bekväma möbler som du kommer att trivas med länge.


En fantastisk kvalitet för bästa komfort. Kundservice Har du frågor gällande transport, betalning eller övriga frågor vänligen kontakta vår Kundservice.

En soffa är för många en investering i hemmet, en investering i en möbel som ska hålla länge och kunna hänga med på några flyttar om allt vill sig väl. För andra är den en inredningsdetalj som gärna får bytas ut och förnyas när man vill ge rummet ett nytt uttryck. Mått: 174L 107D 90H 56SD 46SH Englesson erbjuder ett stort utbud av tyger till deras stoppmöbler.


Har nu en hallonröd soffa i ett online tyg från boråswäfverier, som hållt färgen i många år. Var dyr i inköp, men mycket bra kvalitet på tyget. Oavsett om du är ute efter en soffa för det lilla hemmet eller en soffa som rymmer hela bekantskapskretsen så har vi en soffa precis för dig! Vi har även ett stort utbud av byggbara soffor där endast fantasin sätter gränserna! In Copenhagen, cabinetmakers were carving names for themselves drawing furniture, and Eilersen drew on the best.


Danish Design combined highquality craftsmanship with industrial production and freedom of individual expression.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg