tirsdag 4. juli 2017

Bred gulvlist

Bred gulvlist

Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister, aluminiumslister og tetningslister.


Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Som en del av vårt komplette tilbud av produkter for gulv og interiør har vi på bygghjemme. Kjøp på nett eller i butikk. En gulvlist , eller fotlist, skjuler glippen mellom gulv og vegg.


Selv om overgangen i utgangspunktet er fin, vil en gulvlist kunne heve helthetsinntrykket av rommet. Karniss-profilen går igjen på bred gulvlist som kjennetegner rokokkoen. Denne gulvlisten monteres med skjulte clips som medfører at du slipper å sparkle og male da det ikke brukes synlige skruer eller spiker.


Bred gulvlist

Eller så kan dere jo jukse litt. I feltet som oppstår mellom, maler dere hvitt (eller i listens farge.) har sett ferdig resultat av dette, både lekkert og rimelig. Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål.


Tommelfingerregelen er at mørke farger gjør rommet mindre, mens lyse farger gjør rommet større. Velg smale lister til små rom. Bruk lyse farger og minst mulig kontrastfarger. Ved å velge en gulvlist i samme farge som gulvet blir det en større helhet, og gulvet oppleves visuelt som flytende. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Stäng Lundbergs bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din så bra som mulig. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


I et vanlig hus blir det fort en stor sum – og så bestemmer du selv hvordan de skal se ut. Jeg ville lagt en enkel gulvlist med rett profil først, og kvartstaff eller lav feielist utenpå denne. Avhengig av rommet forøvrig kan man velge samme farge på gulvlist , karmlist og taklist. Ser ikke pent ut, se bilder! Karmlisten benyttes som innramming av vinduer og dører og gir en elegant overgang fra.


Her kan du kjøpe gulvlister med furukjerne og med toppfiner i eik. I vår gulvguide gir vi deg muligheten til å prøve vår parkett i ulike interiør. Filtrer forskjellige gulv og prøv deg frem til du finner ditt drømmegulv. Ligger løst på gulvet og kan enkelt flyttes. Av naturanodisert aluminium med gummilist i underkant.


Tetter effektivt mot gulvet. Passer til alle våre parkettgulv. Fargen på listen er bomull. Bred tetningslist som egner seg godt til tetting av dusjkabinetter, oppvaskbenker og lignende.


Bred gulvlist

Deco Systems - Listverk spesialisten som er ekspert på alle typer lister og listefritt. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg