tirsdag 18. juli 2017

Kveldshimmel farge

En nydelig, dempet blåtone. Ikke for lys, ikke for mørk. Denne fargen gir deg ro og sjelefred. En farge flere burde ta en titt på, – for her beveger vi oss over i det elegante og tidløse. Se farger som passer Kombinasjoner.


Kveldshimmel farge

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Her er Jotuns Kveldshimmel. Hege Kaisa Styrerud er interiørdesigner i Cleopatra Interiørdesign. Hun sier at det det fortsatt er de lyse tonene som dominerer nordmenns hjem. Men stadig flere prøver ut vågale toner.


De fleste velger nedtonede farger , og det finnes mange toner å velge i mellom. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. En gråblå farge som ikke er fult så grålig som Skyggeblå. Denn vil oppleves som behagelig og blå. Dette er nok en stor favoritt hos meg.


Kveldshimmel farge

Se den inntil både beige og grå farger. Tøff som en mørkere innslag på et blått barnerom er den og! Den ultimate blåtone. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir.


Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp. Farger er forunderlig levende. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter.


Kveldshimmel farge

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Vi ønsker deg lykke til.


Sven André Pannberg, salgsleder for malingsavdelingen hos MAXBO Stormarked Alna. Hun fortalte også at en av designerne likte fargen så godt at han tok den med seg hjem. Vi vil se alt fra gråblått og skyggeblått til dype blå­ farger. Blått er en farge mennesker alltid har likt, den er enkel å omgi seg med og fungerer til både lyst og mørkt treverk. Vi roer oss mer ned med blått og grønt enn mer energirike farger som rosa og rødt, sier Larsen.


Kveldshimmel farge

Hvorfor ikke velge en annen farge en hvit? BYGE har jeg valgt å male i supreme finish matt, som er den matteste fargen man får til treverk og detaljer. KVELDSHIMMEL er nok en blålig tone, men litt lysere enn BYGE.


Velg farger du vet du vil trives med og skap personlige omgivelser som gjenspeiler hvordan du ønsker å leve ditt liv. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg