tirsdag 4. juli 2017

Bestikksett

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hos Christiania Glasmagasin finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter bestikk eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Settet har deler og kommer i fin gavekartong. Settet består av kniver 23cm lang, gafler 21cm lang, 12skjeer 20cm lang, 12teskjeer 15cm lang, salatbestikk skje og gaffel 21cm lang og sausøse 15cm lang.

Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Aidas bestikksett i karats gull er for deg som ønsker å prøve noe nytt og moderne. De hjelper deg å nyte maten på en komfortabel og elegant måte, uten å skitne til hendene. Det er verdt å legge merke til at bestikket bør harmonisere med serviset. Bestikk er et absolutt must i hvert kjøkken.


Vi vet at hver kunde har en individuell smak, derfor tilbyr vi mange stiler i vår nettbutikk. For oss er bestikk noe personlig. Se vårt utvalg i nettbutikken. Spar opp til på bestikk.

Her finner du bestikk fra Hardanger, Rosendahl Grand Cru, Robert Welch, Stiernholm, 18staal og mange flere. Se utvalget på tilbords. Med et bestikksett fra IKEA får du kniv, gaffel, spiseskje og teskje i samme stil, og til en god pris. I rustfritt stål med blank finish.


Vi har også matchende. Helgesen Engros AS – Leverandør av Solingen produkter i over år! Husk å sjekke leveringstiden! Varer med 1-virkedagers levering bør bestilles innen 18. Rask og sikker levering.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Fri frakt over 49-KUNDEKLUBB. Flott bestikk til både daglig bruk og festlige anledninger. Barnebestikk av rustfritt stål.


Leveres i FSC-sertifisert treeske. Hos oss finner du ferdige bestikksett i varierende størrelser, du kan kjøpe bestikk enkeltvis eller i komplette sett. Inneholder gafler, kniver og skjeer.


Blant våre ulike bestikksett finner du bestikk for enhver og hvert behov, til alt fra ungkarsboligen til den store familien! Finn et betydelig utvalg av tollauksjoner på hus, hage og interiør hos QXL.

Enkelt og elegant bestikksett i rustfritt stål og svart skaft i hardplast. Pakken består av totalt deler, og alt kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg