fredag 7. juli 2017

Belysning bad med stikkontakt

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Klassisk baderomsbelysning med kvalitet i fokus. Best på belysning og lamper!


Ta kontakt med din lokale elektriker i Elfag for smarte og skreddersydde løsninger.

På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper. Har du allerede eksisterende belysning eller mangler mulighet for spotter, så må du se på andre alternativer til belysning. Lys opp badet ditt med baderomslamper i god kvalitet. Da har vi for eksempel vegglamper, pendler, speilskap med lys, eller du kan montere et speil og en lampe over. Baderomsbelysning med stikkontakt dekker dette behovet, samtidig som du får godt lys.


De finnes i flere utgaver, og de fleste stikkontaktene er skjult i designet på et eller annet vis. Har du et stort speil eller skap, kan det være lurt å montere en vegglampe på siden isteden.

Lurer du på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Godt lys på badet er viktig da man gjerne sminker seg her, barbere seg eller har lyst på et koselig boblebad med sin kjære. Med tanke på det siste, er det også en fordel å bruke dimtowarm pærer.


Høy kvalitet til gode priser. Vi behandler alle våre kunder, liten og stor, firma eller privat, med like stor respekt. Alle produkter med 1 fornøyd garanti. Soner på bad - Les om baderomssoner for belysning. Bow vegglampe til bad Passer flott over speil på baderom.


Fins det lamper med fargeveksling til badet? Riktig lys er avgjørende for stemningen på velværerommet. Du finner derfor et stort utvalg av lamper med multifargefunksjon. Produktene fra Philips Hue tilbyr til og med millioner farger. I baderom med lampepunkt i tak tas det hensyn til rommets form og område når lampepunkt skal plasseres.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Stol, bor inngjerding, sofa og mye mer. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre baderomsløsninger her. Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt! På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking. På jakt etter en vegglampe eller taklampe for bad ? Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av baderomsbelysning som dekker dine behov.


Hos oss får du tips og råd til hvordan du kan lyssette hjemmet ditt. HILDE speilskap med LED overlys og stikkontakt. Finn din neste baderomslampe hos oss med ulike sokkelstørrelser! SOGN speilskap med innebygd LED belysning. Stort utvalg av belysning til bad.


Skap indirekte, blendefritt lys på badet, i eller under skapene. Det indirekte lyset i skuffene blir vinklet grader, så skuffene opplyses helt når du åpner dem. Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett. Både downlights og andre lamper tilbasset IPkrav til bad. Alle skuffer kan også utstyres med stikkontakt.


Lyset er husets viktigste møbel, og med god planlegging fra starten av oppussingen med tanke på hvordan man skal møblere huset, kan lyset hjelpe til med å belyse alle sonene i huset riktig. Norges Største Leveradør av LED belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg