fredag 14. juli 2017

Male murpuss

Reserver ditt Hotell i Male online. Hvordan male ubehandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet pusset mur.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporeks, betong blokker og tegl. Forside Tapet, farge og maling Vente hvor lenge å male på pusset mur og hvilken maling ByggeBolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det er ikke alltid like lett å vite når det er på tide å male om huset. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart.


Som med alt malingsarbeid avgjør underlaget og forbehandling sluttresultatet når du skal behandle mur. Alle murunderlag er forskjellige og trenger tilpasset behandling. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur. Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. Faller pussen av veggen eller grunnmuren på et enkelt ste er det ingen katastrofe.


Du kan enkelt redde pussen hvis du griper inn i tide.

Her viser eksperten deg. På 80- og 90-tallet skulle det være klare farger og jevne overflater, også på huset. Flere valgte å male med plastbaserte produkter, men mange opplevde raskt at grunnmuren slo sprekker. Malingen hadde en kvelende effekt på pussen, som etter kort tid falt av i store flak eller løste seg opp til fint, krittliknende pulver. Skjult bak flere lag murpuss , tapet, strie eller platematerialer kan en gammel murvegg gjemme seg.


Du kan fint male hele peisen med én kost, men vår erfaring sier at den blir veldig fort slitt når du drar den i sprekkene, så vi anbefaler en bred til de store flatene, og mindre som du kan bruke i sprekkene. Så maler du på vanlig måte: Et lag med heftgrunn, og et lag eller to med maling. Prisen for denne typen murpuss er noe høyere enn den tradisjonelle formen for murpuss , men det sies samtidig at det er mer holdbart.


This feature is not available right now. Murpuss - puss av Leca Mur. Please try again later. Rommet ligger i en kjeller, det er lite eller ingen til fukt, men noe murpuss har flasset av noen steder.


Huset er bygget på midten av 60-tallet. Utenfor husveggen er det ikke drenert, men det er bare san så vi har ikke problem med fukt i kjelleren. Det vi lurer på er hvordan man går frem for å male både veggen og kanskje også gulvet. Har du en vegg av betong eller murpuss som skal helsparkles?


Følg vår enkle guide til hvordan du selv raskt og enkelt kan få fine og glatte vegger med. Puss til all slags bruk. Jeg har lenge ønsket å male opp brannmuren i stua mi, og da jeg fikk muligheten til å teste den nye kalkmalingen, LADY Minerals, var det liten tvil om hvor jeg skulle male !

Ikke bare fikk brannmuren ny farge, den fikk også et helt nytt uttrykk. Det går bra og male med vannbaserte malinger - men vil anbefale en vannbasert maling av god kvalitet. Jotun, Nordsö, Beckers og Flügger har gode kvaliteter til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg