mandag 10. juli 2017

Strykemerker logo

Strykemerker til rimelige priser. Vevde tekstilmerker med logo gir eksklusiv merking på klær, caps, vesker og andre profilprodukter og er ikke bare forbeholdt store konsern som kjøper tusenvis av produkter. Minsteantall 1stk.


Trenger du navnemerker som tåler gjentatt kokevask? Da bør du velge våre hvite strykemerker med sort tekst.

Men husk at det meste av tøy ikke tåler å bli vasket ved høye temperaturer. Du kan enkelt lage din logo. Velg et symbol og skreddersy med tekst, farger og teksteffekter for at det skal passe perfekt til din bedrift. Broderte merker for påsøm er oftest billigst å få produsert i Østen, noe vi ordner enkelt, normal leveringstid ca. Klistremerker med valgfritt trykk for ditt firma, din klubb eller forening, eller som gave til barna.


Enkelt å lage, raskt levert fra Nordic Print! Vil du trykke på klær selv? Vi leverer transfermerker av beste kvalitet, for deg som vil påføre logo selv på dine klær, med egen varmepresse.

Er du på jakt etter strykemerker som kan pynte eller lappe din klær? Sømsenteret har et stort utvalg av strykemerker for voksne og barn. Her finner du et stort utvalg av forskjellige symerker og lapper til alle formål. Plasser symerket og stryk det på rettsiden i ca.


Bente`s lille hjørne! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Russeklær med egen logo ! Hoodies, hettegensere, hodebån m. Lag ditt eget design i vårt enkle designverktøy.


Gode priser og stort utvalg! Dersom du vil se innholdet i handlekurven din eller bestille varen(e), kan du trykke på Gå til kassen. Se videoen, og la Dem bli inspirert av hvordan Anna har dekorert en enkel T-skjorte. Vi leverer de aller fleste kjente merkevarer innen sport og fritid og vi leverer også merkevarer fra flere ulike leverandører av uniformer, dresser og skjorter.


Hvordan du ønsker å brande din logo er opp til deg. Om det er spesialproduksjoner innenfor tekstil er vi den rette partner. Vi forhandler strykemerker til klær, som du kan bruke til pynt eller for å reparere hull.

De fleste er nok enige i at det ikke ser spesielt flott ut å kle seg i klær med store hull. Dermed kan et reparasjonsmerke være en utmerket løsning. Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer! Våre strykemerker er suverene for merking av klær og tekstiler.


Det tar litt lenger tid å feste på klærne, men sitter til gjengjeld som smeltet til plagget – bokstavlig talt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg