mandag 17. juli 2017

Form farge jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Velg et annet land for dine dokumenter.

En varm gråbeige tone. Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år!


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Den perfekte mørke, lune gråtonen. Vi er her for å hjelpe deg og inspirere deg til en hyggelig handlesopplevelse.


En lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Jotun tilbyr farger som er spesialdesignet, og utviklingen er først og fremst basert på estetikk, fremfor matematikk, forteller senioringeniør Kristin Andersen fra Jotun Colour Technology Lab. DUSE FARGER : Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover! Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


Farger skal handle om estetikk. Jotun LADY svarer: Hei igjen :-) Så enkelt er det dessverre ikke. Gule farger til huset. Diana valgte en nydelig grågrønn farge på alle vegger i leiligheten sin. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Formålet er først og fremst å stimulere forskning om. Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. En dypere og mer jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom selve huset og grunnen det står på. Utrolig serviceinnstilling og supre tilbakemeldinger fra.


Beregn hvor mye maling du trenger i vår malingskalkulator.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge -gjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler.


Jeg er inspirert til å ta penselen fatt, hvite vegger skal vekk, vakre farger skal inn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg