onsdag 26. juli 2017

Herdet glass prisliste

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart! Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg. Isolerende glass fra NorDan kan leveres med en rekke muligheter for ulike.


De to meste brukte og kjente sikkerhets glassene er herdet glass og laminert glass. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Clara KUnStteaK GlaSS tofløyet u modul nobbnr.

PRISLISTE REKKVERKSMODULER. LAMINERT IKKE HERDET GLASS. Dette betyr at to glass er limt sammen med en plastfilm imellom. Om et glass går istykker av slag kommer plastfilmen sammen med det andre glasset til å holde glasset sammen. Du kan også velge herdet laminert glass , to herdede glasskiver med plastfilm imellom.


Glass over kjøkkenbenk. Lavere priser med samme kvalitet finner du ikke! Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.


Termisk herdet glass kan ha en styrke som er 4–ganger det vanlig glass har, og får evnen til å tåle temperatursjokk på opptil 3°C. Slikt glass er ikke mer ripefritt enn vanlig glass , er ømfintlig for slag på kantene og kan ikke bearbeides videre. Vi bruker 10mm herdet glass som standard. Dersom du trenger laminert glass (fallhøyde over 5m) så har vi det i samme størrelser. Vi tilbyr også opalglass (frostet) eller sotet glass.


I Norge har vi heldigvis strenge krav til montering av glassrekkverk. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved brudd.

Handle smart - Spar penger. Det er bestillingsvare. Få den laveste pris her! Både herdet og float glass har både positive og negative sider, hvis glasset skal ligge med beskyttelse i alle hjørner(betong), så ville jeg gått for herdet.


Jeg har mistet herdet glass med hjørnet i bakken før, uten at det har gått i tusen knas, det har bare skalet av. Et priseeksempler på bakplater i glass , mm tykkelse: Høyde x Bredde Pris ink. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Herdet laminert glass. Kjøp 6mm herdet glass pris billig i nettbutikkene.


Foreløbig har jeg landet på 2x15mm laminert herdet. Dersom det stilles krav til høy motstandsklasse kreves det alltid laminert glass. I enkelte tilfeller kan det være fordelaktig med en kombinasjon av herdet laminert glass. Hvis man sammenligner med et laminert millimeter glass så er det herdete glasset enda flere ganger sterkere. Dette beror på at man taper holdfasthet på å ha et laminat mellom to glass -skiver, sammenlignet med å ha et.


Laminert glass kan leveres med ulike typer folier, print, vanceva folie. I dette kapittelet finner du produkter i motstandsklassene P1A-P8B, BR1-BRog SG1-SG og for andre tilfeller der du selv eller din oppdragsgiver stiller spesifikke krav til sikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg