fredag 28. juli 2017

Magnor rocks

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. ROCKS er elegante og sofistikerte lykter og lysestake i lekker røkgrå design. Magnor glassverk historisk i Norge. Serien Rocks er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke.


Inspirasjonen har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. We are continuously working to create new designs and products. Together with some of the most skilled and exciting designers and craftsmen in Norway today, we create magic! God form som blir elsket og brukt. Det er bare de beste forunt å få jobbe med glass.


Her er noen av designerne og formgiverne som vi. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Du kan kjøpe hele serien i vår butikk i Alta Sentrum.


Magnor rocks

ROCKS GREEN er elegante og sofistikerte lykter i lekker mosegrønn farge. De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. ROCKS CLEAR er elegante og sofistikerte lykter i funklende isklar utførelse.


Bli den første som omtaler dette produktet. Rocks er lekre og stilrene lykter, vaser og lamper formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Lampene i Halvors Rocks -serien er munnblåste og håndlaget av yrkesstolte.


ROCKS er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Taklampe, Grå, Glass, Effekt 60W,. Den er fremdeles i esken, har aldri tatt den ut. Det følger også med kubbelys til lykten.


Vis i butikk: Gi oss tilbakemelding. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og populære produkter. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Fri frakt i hele norge. Kjeden består i dag av fem butikker, hvor alle – selv om de fører litt forskjellige. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning.


Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. I samarbeid med mange av landets beste designere og kunstnere lager de produkter som skaper lykke og begeistring, og som kan være til glede i generasjoner. Alle glass og krystallprodukter er håndlaget med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg