mandag 31. juli 2017

Belysning stue skråtak

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. De aller beste tilbudene. Her finner du alle aktuelle tilbud. Kjøp Billig Belysning Til Stue.


Stort utvalg av Belysning til en bra pris.

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Skråtak og utenpåliggende spotter – se prosjektbilder her!


Jeg skal skrive et innlegg om denne typen nedhengt belysning til skråtak – det finnes enda flere muligheter til å få en original og flott belysning til vanskelige rom med skråhimling. Mulig dette blir forskjellig fra stue til stue , men hos oss blir det altså spotter langs langsidene. Da kan man sikte på veggen, bilder, eller andre ting man ønsker å fremheve. Det er generelt meningen at det skal være indirekte belysning via veggen. Du kan hvis du vil, kun bytte ut pærene dine med egnete LED-pærer, og beholde det klassiske uttrykket i din belysning.


Hvis du vil benytte deg av alle muligheter som finnes, kan du installere en kombinasjon av LED-profiler, downlights og stemningslys i din stue.

Her er noen tips til god belysning i stua. Unngå å montere lamper og belysning i skråtak der det ikke er nødvendig. Har du et rom der en del av taket er skrått og en annen del er flatt, anbefaler vi å montere lampene i delen med flatt tak.


Likevel er det tilfeller der et rom kun består av skråtak , og valget for å montere lamper her ikke er til å unngå. Vil du ha god belysning , er det viktig å huske på de små, fine bordlampene. Lyskilde til skråtak i stue. Ved sengen, på en hylle, i et mørkt hjørne i stuen. Når det skal velges belysning til stuen generellt er det som oftest flere behov som skal dekkes.


Og ofte har du ikke noe valg når det kommer til lyskilde. LED- belysning i stuen er nesten standard. Det er nemlig vanlig at lampene leveres med innebygd LED-teknologi.


Er det her dere ser på TV? Leker minstemann på gulvet? Sitter noen med håndarbei lesestoff eller lekser? Lyset i stua skal kunne tilpasses alle dagens aktiviteter.


Kraftig lys for gulvvasken eller når barna leker på gulvet, dusere belysning for venninnekveld med dempet musikk. Spotlights inni skap og hyller kan være en fin detalj i mange stuer. Har du noe ekstra fint du vil vise fram i stuen , så lys det gjerne opp med direkte lys fra en spot.

Forskjellige typer lys. Her ser du en god miks av stemningsbelysning, effektbelysning og oppgavebelysning. Slik lyssetter du stua. Disse er spesialmontert på et skråtak. Du kan få fagfolk til å tilpasse lampeopphenget.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Noen som har noen erfaringer med belysning i skråtak ? Sitter og vurderer flere løsninger, så lurte på om noen hadde noen bilder på hvordan de har løst dette.


Jeg opplever rom med indirekte belysning som behagelige å være i. Mange har spotter i taket som kaster lyset ne men det kan gi uheldige skyggevirkninger, forklarer han. Direkte belysning har han kun der det er behov for godt arbeidslys, som over kjøkkenbenken og spisebordet. Se hvordan du lyssetter rom for rom nederst i saken.


Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Les vår guide for hvordan du oppnår best mulig belysning på stuen ! Bruk gulvlamper, bordlamper og vegglamper i tillegg til takbelysning. Ekspertens tips til bedre belysning. På stue og kjøkken har Sletbak en type LED-armatur i taket som gir indirekte belysning ved at lyset kastes mot veggen, for så å reflekteres inn i. Stuen er ofte rommet hvor man legger mest arbeid i vise fram hjemmet sitt i. Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet.


Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning. Til og med vårt humør, vår prestasjonsevne og vår trivsel er avhengig av riktig belysning. Husk at vi alltid burde bruke to ulike lyssettinger: belysning for funksjon og belysning for dekorasjon.


Fyll alle rom med norsk design! Vi trenger ikke se langt etter fine møbler og interiør, for det kryr nemlig av god norsk formgivning. Riktig lys i en bolig gir energi og overskudd. Ofte er det slik at vi ikke legger merke til riktig belysning , men vi oppdager veldig fort når lyssettingen er gal eller utilstrekkelig. Mange tenker at hvis stuen har store vinduer som slipper inn masse lys trenger man mindre lys.


Situasjonen er faktisk helt motsatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg